Kızım Cemal Kim? (Demir’in Düşmanı) Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Kızım dizisi Cemal kim, Kızım Cemal’in gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli, daha önce hangi dizide oynadı sorularının cevapları yazımızın devamında sizlerle.

11.10.2018-16:30 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-16:25) Kızım Cemal Kim? (Demir’in Düşmanı) Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Kızım dizisi Cemal kim, Kızım Cemal’in gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli, daha önce hangi dizide oynadı sorularının cevapları yazımızın devamında sizlerle.

Kızım Dizisi Cemal Kim? Kızım Cemal’in Gerçek Adı Ne?

MedYapımın yapımcılığını üstlendiği TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım dizisinde Cemal, Demir’in düşmanıdır. Demir ile birlikte hırsızlık yapan Cemal, yakalanmış ve hapse girmek zorunda kalmıştır. Hapisten de ilk çıktığında soluğu Demir’i aramakta bulmuştur. Demir’i ilk bulduğu yerde öldürmeyi planlayan Cemal, birlikte iş yaptık ama yanan ben oldum diye hesap sorar. Yapacağı vurgundan o da pay ister.

Demir ise Candan’ın evinde neleri çalması gerektiğini biliyordur ama çalmak için uygun ortamın oluşmasını bekliyordur.

Kızım dizisi Cemal’in gerçek adı Serhat Teoman.

serhat teoman ile ilgili görsel sonucu

4 Haziran 1983 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya gelen başarılı oyuncu 1,82 boyunda ve 76 kilo. İkizler burcu olan oyuncunun sevgilisi ise Lal Dedeoğlu’nun kızı olan Leyla Feray.Buca Endüstri Meslek Lisesi mezunudur.

 9 Eylül Üniversitesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunu olan oyuncu daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır. Aslen İzmir’li olan oyuncunun babası astsubay olduğu için ülkemizde pek çok şehri ve kültürü tanıma imkanı elde eden oyuncu Kuzey Güney adlı dizide Burak Çatalcalı karakteriyle büyük beğeni toplamıştır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal