Kerimcan Durmaz İfade Verdi!

Uçakta çektiği müstehcen video ile Türkiye gündemine oturan ve büyük tepki çeken sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, ifade verdi.

10.05.2019-10:00 - (Son Güncelleme: 10.05.2019-09:54)

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, geçtiğimi haftalarda uçak tuvaletinden paylaştığı müstehcen video ile gündemi sallamıştı.

DJ Kerimcan Durmaz'a tepki yağarken sosyal medya hesaplarının kapatılması için harekete geçildi. 3 milyonun üzerinde takipçisi olan Kerimcan Durmaz'ın takipçi sayısında ciddi bir düşüş yaşandı.

Kerimcan Durmaz, paylaştığı özür videosunda 'Öncelikle beni takip eden, başta ailem olmak üzere bütün küçük kardeşlerimden, büyüklerimden ve böyle bir şeyi izlemek zorunda kalan herkesten çok özür diliyorum.' demişti.

KERİMCAN DURMAZ İFADE VERDİ

Hakkında 14 Kerimcan Durmaz, savcılığa yapılan şikayetlerin ardından ifade verdi. Kerimcan Durmaz, ifadesinde 'Ben yukarıda belirtilmiş olduğum adreste ikamet ederim.

'YAKIN ARKADAŞLARIMIN OLDUĞU GRUBA GÖNDERECEKTİM'

29 Nisan 2019 günü yurt dışından uçak ile İstanbul Havalimanına ineceğim esnada uçağın tuvalet bölümünde çekilmiş telefonumda mevcut olan bir videoyu sosyal paylaşım üzerinden yalnızca yakın arkadaşlarımdan oluşan bir gruba göndermek isterken ekranın yanlış bölümüne dokunmam neticesinde rızam dışında yanlışlıkla gerçekleştirdiğim bir durumdur.

'KASTEN BÖYLE BİR PAYLAŞIMDA BULUNMAM SÖZ KONUSU DEĞİL'

Arkadaşlarım sayesinde videodan haberdar oldum ve olabildiğince hızlı bir şekilde hikayeden kaldırdım. Kesinlikle kasten böyle bir paylaşımda bulunmam söz konusu değil. Yaptığımın hata olduğunu kabul etmekle birlikte suç işleme kastımın olmadığını belirtmek istiyorum. Böyle bir olay yaşandığı için çok üzgünüm ve herkesten özür diliyorum.' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal