Kenan Işık'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının ünlü sunucusu Kenan Işık, uzun süredir tedavi haberleri ile gündeme geliyordu. Kenan Işık'ın sağlık durumunun nasıl olduğu sorusu yeniden gündeme geldi. Peki, Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? İşte ayrıntılar...

14.08.2018-17:21 - (Son Güncelleme: 14.08.2018-17:00)

Ekranların en sevilen ve en çok kazandıran Kim Milyoner Olmak ister adlı yarışmanın ünlü sunucusu Kenan Işık'ın sağlık durumu yeniden gündeme geldi. Uzun zamandır tedavi altında olan ünlü sunucunun sağlık durumunda ki son gelişmeler ise büyük merak konusu oldu.

MÜZİK ŞİRKETİ İFLAS ETTİ, KENAN IŞIK GÜNDEME GELDİ

Büyük müzik şirketi olan ve pek çok ünlü ismin albümünü bünyesinde bulunduran ve Kenan Işık'ın da şiir albümünün olduğu Kiss Müzik iflas etti. İflas eden şirkette bulunan bütün albümler, eser işletme belgelerin iflas masası tarafından açık artırma yöntemi ile satılacaktı. Ancak Cüneyt Ortan vermiş olduğu dilekçe ile satışı durdurdu.

Kenan Işık'ın da albümünü yer aldığı müzik şirketinin iflasının ardından sağlık durumu tekrar gündeme geldi. Peki, Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl, son gelişmeler neler?

KENAN IŞIK'IN SAĞLIK DURUMU NASIL, SON GELİŞMELER NELER?

Gündeme gelen iflas haberleri ile birlikte Kenan Işık'ın sağlık durumu yeniden gündeme geldi ve büyük merak konusu oldu.

YÜRÜYEMİYOR VE KONUŞAMIYOR

Kenan Işık, 4 yıl önce spor salonun da saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu düşerek beyin kanaması geçirmiş ve o kazadan itibaren komada kalmıştı. Kenan Işık'n sağlık durumu ise halen ciddiyetini koruyor.

Çok uzun bir süre Almanya'da bulunan bir hastanede komada kalan ünlü sunucu ve oyuncu Kenan Işık'ın tedavisi evinde devam ediyor. Kenan Işık, yürüyemiyor ve konuşamıyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal