Kadın Dizisi'nin Son Bölümü Olan 24. Bölümde Neler Yaşandı?

Fox TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kadın dün akşam yayınlanan 24. bölümüyle izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Şirin, Sarp'ı gördüğünün annesine anlatır. İşte, Kadın dizisi 24. bölümünde yaşananlar...

11.04.2018-09:53 - (Son Güncelleme: 11.04.2018-09:54) Kadın Dizisi'nin Son Bölümü Olan 24. Bölümde Neler Yaşandı?

Fox TV'de yayınlanan başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Seray Kaya gibi isimlerin yer aldığı dizisi Kadın'ın dün akşam ekranlara getirilen 24. son bölümünün ardından 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

KADIN DİZİSİ BU HAFTA NELER YAŞANDI?

Dizinin bu haftaki bölümüne Sarp'ın Şirin'le karşılaşması ve onumezarlığa görtürdüğü anlar damgasını vurdu. bütün ailesinin öldüğünün düşünen Sarp, Şirin'in yaşıyor olmasına öfkeleniyor. 

Sarp'ın elinden kaçan Şirin, Bahar ve çocukların mezarlarıyla karşılaşınca büyük şok yaşıyor. Şirin annesine bütün olup biteni anlatırken bir yandan da Bahar'a ulaşmaya çalışır.

Öte yandan Pırıl ise Sarp'ın Şirin'le karşılaştığını babasından öğrenir ve büyük bir paniğe kapılır. Pırıl'ın babası Sarp'ın bir şey bilmediğini söylerken o esnada Sarp gelir ve kendisinden saklananın ne olduğunu sorar. 

Bahar, Arif'in kalbini kırdığı için ondan özür diler ve aralarında bir yakınlaşma olur. Dizinin yayınlanan 25. yeni bölüm fragmanı ardından önümüzdeki hafta bölümünde neler olacağı ise merak konusu.

Kadın dizisi 25. yeni bölümü ile 17 Nisan Salı akşamı saat 20:00'da Fox TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal