Kadın Dizisi Hangi Gün? Kadın Dizisi Konusu

Geçtiğimiz hafta başlaya Kadın dizisi hangi gün, ilk bölümü izleyenlerince çok merak ediliyor. Japoon yapımı olarak konu edinilen Kadın 1. bölüm izle detayları oluşturuldu.

31.10.2017-15:40 - (Son Güncelleme: 31.10.2017-17:24) Kadın Dizisi Hangi Gün? Kadın Dizisi Konusu

Geçtiğimiz hafta başlaya Kadın dizisi hangi gün, ilk bölümü izleyenlerince çok merak ediliyor. MED Yapım tarafından hazırlanan Star TV ekranlarında yer alan Kadın dizisi konusu, Kadın dizisi oyuncuları çok merak edilmektE. Japoon yapımı olarak konu edinilen Kadın 1. bölüm izle detayları oluşturuldu. Japoon yapımlı Anne dizisinde uyarlanan ve bir annenin oynadığı pollianacılık sahnelerinin çok duygulandırdığı dizi bu akşam 2. bölümü ile ekranlara gelecek. Kadın dizisi 1. bölümünü izleyemeyenler için Kadın 1. bölüm özetive Kadın 2. bölümünü merak edenler için de Kadın 2. bölüm fragmanı ve yaşanacakları araştırdık. 

KADIN DİZİSİ NE ZAMAN?

25E ylül Pazartesi akşamı ilk tanıtım fragmanı yayınlanan Kadın'ı yayın tarihi de 24 Ekim olarak açıklanmıştı. Kadın dizisi ilk bölümüyle 24 ekim salı akşamı saat 20:00'da fox tv ekranlarında başladı Peki KAdın 2. bölümü ne zaman sorusunun da cevabı 31 Ekim 2017 Salı olarak belirlenirken, dizi her Salı akşamı yeni bölümleri ile izleyenleri ile buluşacak.

KADIN 2. BÖLÜM FRAGMANI

Fox TV kanalında yayınlanan 2. bölüm açıklaması şu şekilde belirtildi.  Arif’i her gördüğünde korkulu gözlerle ona bakan Bahar, hala yaşadığı olayın şokunu atlatamamıştır. Yeliz’in düğün hazırlıkları devam ederken onun düşündüğü tek bir şey vardır; Nisan ve Doruk’un mutluluğu.

Sürpriz bir şekilde Bahar’ın karşısına çıkan üvey kardeşi Şirin, bu kez kaçamaz. Şirin’in, Bahar’a karşı duyduğu suçluluk duygusu ise tanışmalarının ardından daha da çok artacaktır. Bahar her geçen gün kocası Sarp’ı daha fazla özlemektedir. Annesi Hatice’nin söylediklerini de asla unutamaz ve kocasının ölümü için onu suçlamaya devam eder. Hatice ise diğer kızı Şirin’in odasında gördüğü Sarp’ın resimlerinden sonra Şirin ile yüzleşir ve ona hesap sorar. Hatice’nin içindeki şüphe de git gide artacaktır.

KADIN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Japon yapıı Woman'dan esinlenerek yayın hayatıa başlayan Kadın dizisinde bir annenin çocukları ile imtihanı konu alınmakta. Dizini başrolğnde ise Özge Özpirinçci oynamakta. 

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ HAKKINDA

Doğum: 01 Nisan 1986 (31), İstanbul

Eğitim : İlkokul ve ortaokulu İstanbulda okudu. Lise eğitiminde AFS programı ile bir yıl Amerika Birleşik Devletleri’nde okudu. Daha sonra Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünden 2008 yılında mezun oldu. Annesi İngilizce öğretmenidir. İlk olarak Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri dizilerinde oynadı. Ayrıca Eti Browni ve Algida Cornetto reklamlarında da oynamıştır. Şirin yüzü ve sempatik oyunculuğu ile iyi iş çıkaran genç oyuncu Kavak Yelleri dizisinde uçuk kaçık ama bir o kadar da duyarlı kanser hastası bir kız olan Ada’yı canlandırmaktaydı. Bu dizide sadece beş bölüm oynadı.
Show Tv’de yayınlanan duygusal, dram gençlik dizisi Melekler Korusun’da İpek Taşkır adlı üniversite öğrencisi bir karakteri başarıyla oynadı. Dizi 73. Bölümü ile son kez ekranlarda görüldü. Özpirinçci, ayrıca 2010 yılında vizyona giren Zülfü Livaneli’nin yönettiği Veda filminde Fikriye Hanım karakterini oynamıştır.
Ayrıca 2010 ‘da Show Tv kanalında yayınlanan ve 11. Bölümü ile yayınından Kaldırılan Deli Saraylı isimli dizide altı dil bilen “Dilruba” karakterini canlandırmaktaydı. Anadolu Kartalları filminde Üstteğmen Ayşe Dinçer’i canlandırdı. ATV’de yayınlanan Al Yazmalım dizisinde ise baş rol olan Asiye karakterini oynamıştır ve TRT Okul’da yayınlanan Toplu Hayat adlı programda sunuculuk yaptı. Kayıp filminde de rol almıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal