Kadın Dizisi Ece Kimdir? Kadın Dizisi Ece’nin Gerçek Adı Ne? Ece Hamdi’nin Kızı Mı?

Kadın dizisi Ece kimdir diye merak edenler izleyicilerimiz için Kadın dizisi Bahar’ın kardeşi Ece kimdir? Ece, Hamdi’nin kızı mı? Kadın dizisi Ece’nin gerçek adı ne? Yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler hakkında detaylar haberimizin devamında sizlerle.

09.10.2018-13:42 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-13:17) Kadın Dizisi Ece Kimdir? Kadın Dizisi Ece’nin Gerçek Adı Ne? Ece Hamdi’nin Kızı Mı?

Kadın dizisi Ece kimdir diye merak edenler izleyicilerimiz için Kadın dizisi Bahar’ın kardeşi Ece kimdir? Ece, Hamdi’nin kızı mı? Kadın dizisi Ece’nin gerçek adı ne? Yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler hakkında detaylar haberimizin devamında sizlerle.

Kadın Dizisi Ece Kimdir?

Fox Tv ekranlarının Salı günlerinin reyting rekortmeni dizisi Kadın oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Hastalığı dolayısıyla ilik nakli olması gereken Bahar için tek çare uygun ilik bulunmasıdır. Bu nedenle hepimiz haftalarca uygun ilik kesin Şirin’den çıkacak diye bekledik durduk. Ve beklediğimiz de oldu. Şirin’in gerçekten iliği Bahar’a uydu ama Şirin başta ilik nakli fikrini reddetti. Sonra ikna oldu ama bu defa da kanında sarılık çıkınca ilik nakli gerçekleşemedi.

Hatice ise gün geçtikçe gözünün önünde eriyen Bahar’ı kurtarmak için aklına son bir çare geldi. Eski defterleri karıştırmak zorunda kalan Hatice, yıllar önce eşi Hamdi’nin kendisini aldattığı Bahar Hanımı bulmak zorunda kaldı. Güç de olsa Bahar’a ulaştı. Yıllar evvel Hamdi ile gönül bağı olan Bahar neye döndüğünü şaşırıp Hatice’yi eve bile alma konusunda tereddüt etti. Bahar’ın ismini taşıyan Bahar’ın hasta olduğunu ve ilik nakli olmazsa ölebileceğini anlatan Hatice, Hamdi’den çocuğu olup olmadığını sorguladı. Ancak Bahar Hanım çocuklarım kocamdan deyip bu durumu reddetti.

büşra tut ile ilgili görsel sonucu

Bu esnada eve gelen Ece, yani Bahar’ın kızı, Hatice’ye hoşgeldin derken Hatice kuşkularından kurtulmak için Ece’nin saçından bir tel almayı başardı ve evden ayrıldı. Çok canayakın olan Ece’nin Hamdiden olduğunu düşünüyoruz ancak Kadın dizisi Ece Baharın kardeşi mi değil mi bu yapılacak olan DNA testi sonucunda netlik kazanacak. Ancak Bahar Hanım’ın tedirgin davranışlarından dolayı Ece’nin Bahar’ın kardeşi çıkma ihtimali oldukça yüksek diyebiliriz. Bahar’a benzerliği Hatice’nin de gözünden kaçmayan Ece, ilerleyen zamanlarda ilik nakli konusunda Bahar’a yardım edecektir diye umuyoruz. Zira artık Bahar da bir mutlu olsun, yüzü gerçekten gülsün isteyen benim gibi pek çok izleyici mevcut. 

Kadın Dizisi Ece’nin Gerçek Adı

Ece’nin gerçek adı Büşra Tut. Enayi adlı tiyatro oyunuyla adını duyurmuş olan güzel oyuncu Baba Candır adlı dizide Yiğit’in arkadaşı olan Ezgi karakterine hayat vermiştir. 11 Nisan 1992 tarihinde dünyaya gelen güzel oyuncu Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur.

 

 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal