Kadın Dizisi Levent Kimdir? Levent’in Gerçek Adı Ne? Merak Edilenler

Kadın dizisi Levent kimdir, Kadın dizisi Levent’in gerçek adı ne, daha önce hangi dizilerde rol aldı sorularının cevaplarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

09.10.2018-13:11 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-13:01) Kadın Dizisi Levent Kimdir? Levent’in Gerçek Adı Ne? Merak Edilenler

Kadın dizisi Levent kimdir, Kadın dizisi Levent’in gerçek adı ne, daha önce hangi dizilerde rol aldı sorularının cevaplarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Kadın Dizisi Levent Kimdir?

Fox Tv’nin en beğenilen dizilerinden olan Kadın dizisinde Levent, Şirin’in arkadaşıdır. Şirin’e gönlünü kaptıran Levent, en az Şirin kadar farklı bir kişiliğe sahiptir. Bahar’ı sürekli telefonla rahatsız edip çıldırtmaya çalışan Şirin’e destek olan Levent, Şirin ne söylerse söylesin hiç düşünmeden onun yanında yer alır. Beraber vakit de geçiren ikili sevgili de olur ancak Şirin için Levent sevgili gibi değildir. Sarp’ın yaşadığı gerçeğini bulma konusunda epeyce aktif rol alan Levent, Şirin’in ona hala aşık olduğunu düşündüğü anda söylediklerini yapmamaya karar verir. Ama Hatice duruma el atıp Sarp’ın bulunması hızlansın diye Levent’e Şirin bana seni sevdiğini söylemişti diye yalan söyler. Levent bu duruma sevinir hatta Şirin’i öper. Ancak işin gerçek rengi hiç de Levent’in sandığı gibi değildir. Levent adeta Şirin’i elinde maşa haline gelmiştir. O seviyordur belki ama Şirin’in onda hiç gözü yoktur. 

 Oyuncuya karakterinizi anlatın dendiğinde oyuncu “tehlike, eğlence, aşk, risk” kelimelerine vurgu yapar. Dediği gibi dizide riski en çok seven karakterlerden biri kuşkusuz Levent. Sevdiğini kaybetmeyi bile riske edip sevdiğinin sevdiğini bulan ve bunu saklamayan Levent, aşkından kör olmuş bir karakter. 

Ä°lgili resim

Kadın Dizisi Levent’in Gerçek Adı

Levent’in gerçek adı Semi Sırtıkkızıl. Genç oyuncu Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu. Bekar olan oyuncunun gözleri kahverengi. Daha önce Analar ve Anneler adlı dizide Haluk karakterine hayat veren oyuncu Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde de rol almıştır. Bir Yaz Gecesi, Martı, Yakınlaşmanın İmkansızlığı, Macbeth adlı tiyatro oyunlarında oyunculuğu ile beğeni almayı başarmıştır. Kadın dizisi oyuncu kadrosuna da sonraki bölümlerde katılmış olan oyuncu kadroyu çok başarılı bulduğunu dile getiriyor. Şerif Erol yani Kadın dizisinde Enver karakterinin oyunculuğundan büyük bir keyif aldığını dile getiren oyuncu bu dizi ile kariyerine bir yenisini daha eklemiş durumda. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal