İvana Sert ''Peker Açıkalın'ı Affetmiyorum'' Dedi

İvana Sert, Seda Sayan'ın programında ilk kez konuştu. Peker Açıkalın'ın sert sözlerine maruz kalan İvana Sert suskunluğunu bozdu. ''Affetmek söz konusu değil. Ben zaten dava bile açtım'' dedi.

11.04.2018-10:18 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-08:45) İvana Sert ''Peker Açıkalın'ı Affetmiyorum'' Dedi

İvana Sert, Seda Sayan'ın programında ilk kez konuştu. Peker Açıkalın'ın sert sözlerine maruz kalan İvana Sert suskunluğunu bozdu. ''Affetmek söz konusu değil. Ben zaten dava bile açtım'' dedi.

Ünlü isim Ivana Sert, son dönemde hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi. Sert, Seda Sayan'ın programında suskunluğunu bozdu ve Peker Açıkalın ile ilgili açıklamalarda bulundu.

PEKER AÇIKALIN'DAN İVANA'YA SERT SÖZLER:

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir proğramda 'Karımı Gördünüz mü?' filminin başrol oyuncularından Peker Açıkalın birlikte rol aldığı ünlü model İvana sert hakkında şok eden açıklamalarda bulunmuştu.Program sunucusunun 'İvana Sert de bizimle olacaktı. Nerede acaba?' sorusuna Açıkalın, 'O zaman soy adını yumuşak olarak değiştirebiliriz' şeklinde karşılık verdi. Açıkalın; 'o sanatçı değil modacı' diye ekledi.  Bunun üzerine sunucu Açıkalın'a, ''Başrolü paylaştığınız kişi için 'Sanatçı değil' diyorsunuz'' diye karşılık verdi. Peker Açıkalın'ın sunucunun bu yorumuna da cevabı ilginç oldu: ''Başrolü ben paylaşmadım. Yapımcımız paylaşmış''… diye ekledi.


PEKER AÇIKALINDAN ŞERT SÖZLERE AÇIKLAMA:

Açıkalın daha sonra kendisine dava açacağını belirten İvana Sert hakkında ''Ivana Hanım bana abim, hocam, ustam diyor. Motor, TDK'da aktif, çalışkan anlamına geliyor.'' açıklamasını yaptı.


IVANA SERT, PEKER AÇIKALIN İLE İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU

Ivana Sert de Seda Sayan'ın programında suskunluğunu bozdu. Sert konuyla ilgili şunları söyledi:
''Affetmek söz konusu değil, ben zaten dava açtım. Hukuka taşıdık. Kendim için bu davayı açmadım bütün kadınlar için açtım bir kadına şiddet, hakaret edilmemeli. Bu konuyu uzatmak istemiyorum, bitirmek istiyorum çünkü yeteri kadar konuşuldu. Bütün programlarda tartışıldı, her şey ortada. Bütün Türkiye'ye teşekkürler beni destekledikleri için. Hepimiz burada aklı başındayız. Ne demek istediğini çok iyi biliyoruz. Her şey ortada. O anda kafasından neler geçiyordu bilmiyorum''

TOKAT ATTI İDDİASI

Ivana Sert, Seda Sayan'ın "Peker Açıkalın'ın sana tokat attığı konuşuluyor, bu doğru mu?" sorusu üzerine ise; ''Sette tokat atmadı, böyle bir şey yok. Böyle bir şey olsa ben o filmde rol almazdım, devam etmezdim. Neden bunu yaşayalım? Böyle şeylere asla izin vermem. Yaşananları unutmak istiyorum artık konuşmayalım. Hukuki olarak yapmam gereken işlemleri yaptım ama artık konuşmak istemiyorum. Bu zamana kadar başarılı işlerle buralara
geldim şimdi bu konularla gelmek istemiyorum'' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal