İdo Tatlıses’in Gizemli Sarışını Ortalığı Karıştırdı!

Geçtiğimiz ay beş yıllık ilişkilerini taçlandırarak dünya evine giren İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Şefkatli’den bomba itiraflar geldi. Tatlıses’in mekanlarda sürekli karşılaştığı ve bul beni dediği gizemli sarışın bakın kimmiş..

07.04.2018-11:49 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-12:11) İdo Tatlıses’in Gizemli Sarışını Ortalığı Karıştırdı!

Sesiyle yaşadığı döneme damga vuran İbrahim Tatlıses’in oğlu şarkıcı İdo Tatlıses, geçtiğimiz ay beş yıllık sevgilisi ile hayatlarını birleştirmişti. Görkemi ve eğlencesiyle magazin gündeminde çok konuşulan düğünün detaylarının yanı sıra, çifte kumruların yaptığı açıklamalar da çok konuşuldu. İşte İdo Tatlıses’in gizemli sarışını…

BENİ BUL SARIŞIN 

Çifte kumrular İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Şefkatli, evlilikleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Yasemin Şefkatli, şarkıcı İdo Tatlıses ile hikayelerinin nasıl başladığını ilk defa anlattı. Beş yıllık ilişkilerinin bir mekanda karşılaşma sonucu başladığını belirten Şefkatli; Beş yıl oldu biz tanışalı. İdo ile iki hafta boyunca bir mekanda karşılaşıyorduk. İdo da bir gün beni görüp, Instagram’ına bir fotoğraf koydu. Üzerinde sarı bir tişört vardı, restoranın adını yazıp "sarışın kız beni bul" yazdı. Daha önceden İdo ile tanışmıyorduk. Sonra sosyal medya hesabına baktım galiba İdo’ya ilk mesajı da ben attım. Paylaşımını biraz komik bulmuştum, ama hoşuma da gitmişti” şeklinde belirtti. 

ido

İDO’DAN ÇOK ETKİLENMİŞTİM

Aşkları bir mekanda tanışmalarıyla başlayan Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses ilişkisi, Şefkatli’nin ilk adımı atmasıyla ilerliyor. Sosyal medya hesabından İdo’ya mesaj atan Şefkatli, eşinden nasıl etkilendiğini anlattı. Şefkatli sözlerini; “İlk tanıdığımda İdo asi ruhlu bir adamdı. ‘Evleneceğim adam bu’ dememiştim ama etkilenmiştim. Düğün günü çok az şeyi hatırlıyorum. Düğüne çıkış anımı, ‘evet’ dediğimiz anı ama çok keyifliydi güzel bir hatıra kaldı hepimize. Şu an çocuk düşünmüyoruz, evliliğin tadını çıkarmak istiyoruz. Sonra İnşallah bir gün olur” noktaladı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal