İbrahim Tatlıses'ten Milletvekili Adaylığıyla İlgili Açıklama Geldi

İzmir'den Akparti Milletvekili adayı olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in listenin alt sıralarında kaldığı için adaylığını geri çektiği iddia edilmişti. Tatlıses'ten o iddialara açıklama geldi.

24.05.2018-11:25 - (Son Güncelleme: 24.05.2018-11:16) İbrahim Tatlıses'ten Milletvekili Adaylığıyla İlgili Açıklama Geldi

İzmir'den Akparti Milletvekili adayı olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in listenin alt sıralarında kaldığı için adaylığını geri çektiği iddia edilmişti. Tatlıses'ten o iddialara açıklama geldi.

Daha önce memleketi Şanlıurfa'dan 3 kez şimdide İzmir'den milletvekili adayı olan İbrahim Tatlıses hakkında AK Parti aday listesinden 7. sırada gösterilmesini reddettiği, bu nedenle aday olmadığı iddia edilmişti.

İlk sıralarda yer almayı bekleyen Tatlıses, 7 sıradan aday gösterilmesini reddettiği ve kendi isteğiyle aday olmaktan vazgeçtiği iddialarına açıklık getirdi.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

PARTİMİN HER KARARINA SAYGILIYIM

Tatlıses; ''Böyle aslı astarı olmayan haberler nereden çıkar anlamış değilim... Bu haberi ve ithamları asla kabul etmiyorum. Ben gönül verdiğim partimin her kararına saygılıyım... 7'de olsa, hiç olmasa da benim boynum kıldan ince sanırım bunu artık anlamış olmalısınız... Bana YÜCE ALLAH tarafından verilen yetenek ile makamların büyüğü bahşedilmiş zaten çok şükür... 10 kere aday olsam mesele makam veya güç değil mesele gönül verdiğim Sayın Cumhurbaşkanımın, partimin yanında olduğumu göstermektir'' yazdı.

4. KEZ ADAY OLDU

Uğradığı silahlı saldırı sonucu uzun yıllar tedavi gören ünlü şanatçı İbrahim Tatlıses daha önceki seçimlerde memleketi Şanlıurfa'dan yine Akparti milletvekili adaylığına başvurmuştu  ancak seçilememişti. Tatlıses, geçen yıl İzmir'e taşınan ünlü türkücü zamanının önemli bir bölümün Hatay semtideki Tatlıses Kebap'ta geçiriyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal