Hülya Avşar İbrahim Tatlıses'e Toz Konduramadı, Kadına Şiddeti Yok Saymasıyla Yeni Tartışmanın Fitilini Ateşledi!

Geçtiğimiz Altın Kelebek Ödül Töreni’nde İbrahim Tatlıses’e 'Yaşam Boyu Onur Ödülü' verilmesi sosyal medyayı karıştırmıştı. Hülya Avşar konuyla ilgili ilk açıklamayı yaptı. İşte detaylar…

09.07.2018-12:31 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-11:51)

Bu yıl 47’ncisi düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni, hem yapılan konuşmalar hem de seçilen kıyafetler nedeni ile çok konuşulmuştu. Yapılan olay açıklamalar ve kıyafetlerden sonra en çok olay yaratan konu ise şarkıcı İbrahim Tatlıses’e verilen ödül konusu oldu. Sosyal medyada olay yaratan konu Twitter’da trendlere düşerken, ünlülerin verilmiş ödüle tepkisini ortaya koymasıyla daha da büyümüştü. Tatlıses’in geçmiş yıllarda adının pek çok kez kadına yönelik şiddete karışması, verilen ödüle tepkilerin çığ gibi büyümesine neden olmuştu. Yıllarca yan yana olan Hülya Avşar ile İbrahim Tatlıses ikilisinden, Avşar kızını yakalayan muhabirler konuya dair görüşünü ünlü sanatçıya sordu. Hülya Avşar ise kurduğu cümlelerle yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. 

HÜLYA AVŞAR İBRAHİM TATLISES’İ SAVUNDU

Geçmiş yıllarda hayatına giren birçok kadına uyguladığı şiddetle bilinen İbrahim Tatlıses’e, yıllar sonra da olsa tepkiler büyüyor. Ünlü şarkıcıya, Pantene Altın Kelebek’te ‘’Yaşam Boyu Onur Ödülü’’ verilmesi, gece boyunca kadına yönelik şiddete dair yapılan konuşmaları boşa çıkardı. İsminin birçok kez kadına şiddet haberlerine karıştığı Tatlıses’e onur ödülü verilmesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Ünlüler de yayınladıkları kadına şiddet mesajları ile, bu ödülün Tatlıses’e verilmemesi gerektiğini belirtti. Bu olayların ardından Hülya Avşar geçtiğimiz gün basın mensuplarına yakalandı. Avşar kızına yıllarca partneri olarak yer alan ve hayatında büyük bir yere sahip İbrahim Tatlıses’e verilen ödül ve tartışma konusu soruldu. Ünlü sanatçı; ‘’ İbrahim, mesleki anlamda bunu sonuna kadar hak ediyor. Özel hayatı onu ilgilendirir. Bana göre Türkiye’ye gelmiş geçmiş en büyük ses… Henüz yok üstüne. Aslında bakarsanız herkesin kendine göre hataları var. Kimse sütten çıkma ak kaşık değil. İbrahim mesleki anlamda ele alınan bir platforma özel hayatıyla bir arada tutulmamalı. İbrahim mesleki anlamda bunu sonuna kadar hak ediyor. Özel hayatı onu ilgilendirir’’ şeklinde cümleler kurdu.

AVŞAR KIZINA TEPKİ YAĞDI

Hülya Avşar’ın İbrahim Tatlıses hakkında yaptığı açıklamalar magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü sanatçı Tatlıses’in özel hayatı ile şarkıcılık kariyerinin karıştırılmaması gerektiğini söyledi. Avşar’ın ünlü türkücüyü savunması ise sosyal medyada çok konuşuldu. Ünlü şarkıcı yaptığı bu savunma ile yeni bir tartışmanın da fitilini ateşlemiş oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal