Onur Ünlü'den Hazar Ergüçlü'ye Evlilik Teklifi Geldi!

Uzun süredir birlikte olan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen sevgilisi Onur Ünlü evlilik yolunda ilk adımı attı. Aralarındaki yaş farkıyla sık sık gündeme gelen çiftin güzel haberine dair detaylar…

19.04.2018-13:28 - (Son Güncelleme: 04.12.2021-14:31) Onur Ünlü'den Hazar Ergüçlü'ye Evlilik Teklifi Geldi!

2018 yılından itibaren dolu dizgin aşkları devam eden oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen sevgilisi Onur Ünlü beklenmedik bir karara imza attı. 29 yaşındaki güzel oyuncu ile 48 yaşındaki Onur Ünlü aralarındaki 19 yaşlık fark nedeniyle sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu yapılan yorumları acımasız ve gereksiz bulduğunu, her seferinde sevgilisine aşkını ilan ederek ortaya koymuştu. Sevgilisinden “O benim süper kahramanım” diye bahseden güzel oyuncudan magazin gündemine bomba gibi düşecek bir haber geldi. Ünlü oyuncu sosyal medyada paylaştığı son fotoğrafla adeta tektaşını gösterdi.

ERGÜÇLÜ’YE DEVASA PIRLANTA

Geçtiğimiz günlerde objektiflere yansıyan başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü , ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü oyuncu evlilikle ilgili sorulan sorulara tüm samimiyeti ile şu şekilde yanıt vermişti; “Evlilik fikri uzak veya yakın diyemem. Zaman zaman bunu Onur'la konuşuyoruz. Anne olmayı ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorum!” Aradan yalnızca iki hafta geçtikten sonra ayna karşısında yeni saçlarıyla poz veren ünlü oyuncunun paylaşımı tüm dikkatleri üzerine çekti. Ergüçlü’nün takipçileri ve magazin sayfalarının gözünden devasa büyüklükteki pırlanta yüzük kaçmadı. Yaptığı açıklamanın ardından yüzükle fotoğrafını paylaşanan oyuncunun iddiaya göre evlenme teklifi aldığı konuşuluyor. 

hazar

AİLESİ KARŞI ÇIKMIŞTI

Ünlü çiftin aralarındaki yaş farkı nedeniyle Hazar Ergüçlü’nün ailesinden veto yediği haberleri çok konuşulmuştu. Bu açıklamaları kısa sürede yalanlayan çift birlikteliklerinin çok güzel gittiğini vurgulamıştı. Ünlü yönetmen Onur Ünlü güzel sevgilisi hakkında; “Hazar ile birlikteyken her gün bir sürpriz yaşıyorum. Onunla birlikte olmaktan gurur duyuyorum” şeklinde kısa ve net bir şekilde cevap vermişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal