Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü Deniz Sezonunu Erken Açtı!

Güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, aile ziyareti için KKTC’ye gitti. Gitmişken bikinisini giyip plaja giden Ergüçlü, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

01.04.2021-17:41 - (Son Güncelleme: 14.06.2021-18:34)

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile birlikte tatile gitti. Çiçekli bikinisiyle poz veren güzel oyuncu, o kareleri sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı. 'Alev Alev' dizisinin final yapmasının ardından sevgilisi Onur Ünlü birlikte soluğu tatilde alan Hazar Ergüçlü, tatilinden kesitleri takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmedi.

BİKİNİSİ OLAY OLDU!

Çiçek desenli bikinisiyle sevgilisi Onur Ünlü'ye poz veren 29 yaşındaki Ergüçlü, paylaşımında, 'Gözlerimdeki gökkuşağının renkleri' ifadelerini kullandı. Instagram'da 2.8 milyon takipçisi bulunan Hazar Ergüçlü'nün fotoğrafları kısa sürede beğeni rekoru kırdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, ünlü oyuncunun fiziğini görünce geçmiş yaşantısında spor ile ilgilenip ilgilenmediğini merak etti. Fakat Ergüçlü'nün profesyonel bir spor geçmişi bulunmamakta!


AİLESİ İLE SEZONU ERKENDEN AÇMIŞTI!

Alev Alev dizisinde oynayan başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü, anne ve babası Neşe Ergüçlü ile Süleyman Ergüçlü'yü ziyaret etmek için Kıbrıs'a gitti. Uzun süredir ailesini göremeyen oyuncu, anne ve babasıyla özlem giderdi.

Hazar Ergüçlü, Kıbrıs'a gitmişken deniz sezonunu da açtı. Bikinisini giyip plaja giden oyuncu fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ergüçlü'nün paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça fazla beğendi. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal