Hazal Kaya'dan Eşi Ali Atay Hakkında Yorum Yapan Takipçisine Ayar

Bizim Hikaye dizisi ile izleyici karşısına çıkan Hazal Kaya, eşi Ali Atay'ın Tribeca Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülmesinin ardından bir paylaşımda bulundu. Bir sosyal medya kullanıcısı eleştirel yorumda bulununca Hazal Kaya çileden çıktı.

04.05.2019-09:47 - (Son Güncelleme: 04.05.2019-09:43)

Ali Atay, Hande Doğandemir ve Haluk Bilginer'in rol aldığı senaryosunu ve yönetmenliğini Cenk Ertürk'ün üstlendiği 'Nuh Tepesi' filmi, ABD'de düzenlenen Tribeca Film Festivali ödül gecesinde 2 ödüle layık görüldü.

Nuh Tepesi'nde rol alan Leyla ile Mecnun dizisiyle gönüllere taht kuran Ali Atay'da özel gecede En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı.

Ali Atay'la geçtiğimiz aylarda dünayevine giren güzel oyuncu Hazal Kaya, eşinin tebrik etmek için Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

'KENDİ KARİYERİNE İLGİ GÖSTERSEN NASIL OLUR?'

Hazal Kaya, eşi Ali Atay'ın Tribeca Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünün almasını kutlarken bir takipçisi paylaşımının altına 'Canım şu kocanın kariyerine gösterdiğin ilgiyi birazda kendi kariyerine göstersen nasıl olur? Haddim değil ama ben yine de söylemiş olayım' yorumunda bulundu.

'ÖDÜLÜ ALAN İLK TÜRK. EŞİM OLMASA DA PAYLAŞIRDIM'

Başarılı ve güzel oyuncu Hazal Kaya'da takipçisine üslubunu bozmadan 'Uluslararası çok önemli bir ödül aldı ve bu ödülü alan ilk Türk. Eşim olmasa da paylaşırdım çünkü kim olduğundan bağımsız gurur duyuyorum başarısıyla. Siz de sevdiklerinizi destekleyin hiçbir şey kaybetmezsiniz, aksine. Haddiniz değil ayrıca, evet!' cevabını verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal