Hande Doğandemir'i Evlilik Telaşı Sardı

Başarılı ve güzel oyuncu Hande Doğandemir yeni yaş kutlamasında bomba açıklamalarda bulundu. Güzel oyuncu Doğandemir evlilik için deyim yerindeyse gün sayıyor.

02.07.2018-16:29 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-12:44) Hande Doğandemir'i Evlilik Telaşı Sardı

Meslektaşı Kerem Bürsin’le yıllar önce yer aldığı Güneşi Beklerken dizisinde adını duyuran Hande Doğandemir samimi itiraflarda bulundu. Geçtiğimiz akşam arkadaşlarıyla bir mekanda eğlenen Doğandemir, kendisine sorulan soruları tüm içtenliğiyle cevapladı. Aşk sorularına verdiği bomba cevaplarla şaşırtan oyuncu, kriterlerini de söyledi.

OYUNCU HANDE DOĞANDEMİR’İN AŞK KRİTERİ

Ekranların sevilen yüzü yetenekli oyuncu Hande Doğandemir, geçtiğimiz gün 36 yaşına bastı. Arkadaşlarıyla bir mekanda eğlenip doğum gününü kutlayan Doğandemir, mekan çıkışında muhabirlere röportaj verdi. Güzel oyuncuya sorulan aşk soruları, beraberinde samimi açıklamaları doğurdu. 36 yaşına basan oyuncu Hande Doğandemir’e , “Aşkta kriterleriniz var mı?” sorusuna beklenmedik cevap verdi. Oyuncu, “Artık kriterim yok. Yaşım 36 oldu. Hayatımda güzel şeylerin olmasını ben de istiyorum” dedi. 

DOĞANDEMİR’İN YENİ DİZİSİ STAR TV EKRANLARINDA 

Güzel oyuncu Hande Doğandemir, yeni dizi projesiyle ekranlara geliyor. Başrollerini Kutsi ve Hande Doğandemir’in üstlendiği “Annemizi Saklarken” isimli dizi Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yönetmenliğini Barış Yön ve senaristliğini Sırma Yanık’ın üstlendiği dizinin fragmanları yayınlanmaya başlandı. Henüz çocuk yaştayken anne olmak zorunda kalan bir kadının hikayesini ve onun bu yolculukta yaşadıklarını ele alan dizi “Annemizi Saklarken” izleyicisiyle kavuşacağı günü bekliyor. 

kutsi

Annemizi Saklarken isimli dizinin başrollerini paylaşan Hande Doğandemir ve Kutsi’nin yer aldığı projenin oyuncu kadrosunda; Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinir Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür D. Foster ve Güngör Bayrak gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal