Gülşen ve Demet Akalın Küstü mü?

Ünlü popçu Gülşen, iş adamı eşi Okan Kurt'tan boşandıktan sonra ünlü şarkıcı Demet Akalın'la arasının bozulduğu yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Gülşen sessizliğini bozdu ve iddialara yanıt verdi.

12.10.2018-14:01 - (Son Güncelleme: 12.10.2018-13:45) Gülşen ve Demet Akalın Küstü mü?
Ünlü popçu Gülşen, iş adamı eşi Okan Kurt'tan boşandıktan sonra ünlü şarkıcı Demet Akalın'la arasının bozulduğu yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Gülşen sessizliğini bozdu ve iddialara yanıt verdi. 3. Uluslararası Ayakkabı Tasarım Yarışmasının jüri üyesi olan sevilen şarkıcı Gülşen, yarışma öncesi gazetecilerin sorularını ceavpladı.

Beyaz kıyafeti ve güneş gözlüğü ile dikkatleri üzerinde toplayan bir erkek çocuğu annesi Gülşen, “Bugün farklı bir heyecan var jüri üyeliği yapacağız. Tam anlamı ile bu işin içinde olmasak da işimiz gereği tasarım ve kıyafetlere özen gösteriyoruz. Farklı bir gece olacak" ifadelerini kullandı.

Yakın arkadaşı Demet Akalın ile küs olduğu yönündeki haberler karşısında sessizliğini bozan ünlü şarkıcı Gülşen, "Demet'le aramda bir kırgınlık yok. Sadece attığım mesajları Demet biraz geç gördü. Bunun sonunda böyle bir yanlış anlaşılma oldu. Demet ile aramda kırgınlık olmaz. Boşanma zaten başlı başına bir olay, konuşulması gereken bunlar. Kimin arayıp aramadığı önemli değil. Ortada bir çocuk ve ayrı olan anne ve baba var" açıklamasını yaptı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal