Genç şarkıcı Tuba Ergüzel İntihar Etti! Tuba Ergüzel Kimdir?

Özgün müziğin ünlü isimlerinden olan Tuba Ergüzel, 33 yaşında hayatına son verdi. Ses sanatçısı Onur Akay, Ergüzel'in intihar ettiğini duyurdu. Peki, Tuba Ergüzel kimdir? İşte ayrıntılar...

11.10.2018-12:56 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-12:46) Genç şarkıcı Tuba Ergüzel İntihar Etti! Tuba Ergüzel Kimdir?

Magazin camiasında duyudruduğu flaket haberleri ile bilinen ünlü ses sanatçısı Onur Akay, özgün müziğin genç isimlerinden olan Tuba Ergüzel'in intihar ettiğini duyurdu.

'HERKESE SARILDI AMA SARILACAK YÜREK BULAMADI'

İnithar eden Tuba Ergüzel'in fotoğraflarını paylaşan Onur Akay, 'Daha hayatının baharında olan şarkıcı arkadaşımız Tuba Ergüzel'i kaybettik. 33 yaşında olan özgün müziğin genç sesi Ergüzel, intihar ederek hayatına son verdi. Yüreği ile herkese sarıldı ama sarılacak bir yürek bulamadı. Nur içinde yatsın inşallah.' ifadelerine yer verdi.

TUBA ERGÜZEL KİMDİR?

Tuba Ergüzel, 1985 yılında Tunceli'de dünyaya geldi. Cavit Mürtezaoğlu'ndan şan dersleri alan genç şarkıcı özgün müzik ile ön plana çıktı.

Ergüzel, 'Sebep Sensin' adlı klibinin ardından birçok sosyal sorumluluk projesinde yer almıştır. 33 yaşındaki genç şarkıcı albüm çalışmaları yapmış ve televizyon programlarına katılmıştır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal