Fethi Söz Dizisinden Neden Ayrıldı? Burak Sevinç Kimdir, Kaç Yaşında, Boyu Kaç?

Star TV ekranlarında yayınlanan başrollerinde Tolga Sarıtaş'ın rol aldığı Söz dizisinde Fethi karakterine hayat veren Burak Sevinç kadrodan ayrıldı. Fethi karakterinin diziden neden çıktığı ve Burak Sevinç araştırılmaya başlandı.

23.03.2019-18:59 - (Son Güncelleme: 23.03.2019-18:57) Fethi Söz Dizisinden Neden Ayrıldı? Burak Sevinç Kimdir, Kaç Yaşında, Boyu Kaç?

Star TV'nin sevilen dizilerinden Söz'de beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Fethi karakterine hayat veren Burak Sevinç, sevilen dizinin kadrosundan ayrıldı.

Söz dizi ekranlara getirilen son bölümünde Eylem ile evlilik kararı almış olan Fethi, anma törenlerine katılır. Arkadaşlarının yanında olmayan Fethi, tören esnasında çatışmaya girer ve vurularak şehit olur.

FETHİ SÖZ DİZİSİNDEN NEDEN AYRILDI?

Fethi, düşmanlara karşı tek başına mücadele ederken 2 el ateş edilmesi sonucu şehit oldu. Burak Sevinç'in hayranları ise yakışıklı oyuncunun diziden ayrılmasına çok üzüldü.

BURAK SEVİNÇ KİMDİR?

Burak Sevinç 1985 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Burak Sevinç Yıldız Teknik Üniversitesi'nden mezun olmuştur.

Burak Sevinç oyunculuk kariyerine 'Babam İçin' adlı dizide adım atmıştır. Burak Sevinç Enbe Orkestrası'nda profesyonel müzisyenlik yapmaktadır.

Bu zamana kadar Babam İçin, Yalan Dünya, Merhaba Hayat, Ben Onu Çok Sevdim, Kurtlar Vadisi Pusu, Evli ve Öfkeli, Maaile ve Altınsoylar gibi projelerde rol almıştır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal