Ecem Karaağaç Kimdir, Kaç Yaşında, Instagram Adresi?

Survivor 2018 yarışmasında gönüllüler takımında mücadele eden Ecem Karaağaç, kendisine enerji yüklemesi yapacağını söyleyerek istismar edildi iddiası ile gündeme geldi. Ecem Karaağaç kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi?

23.03.2019-18:33 - (Son Güncelleme: 23.03.2019-19:10) Ecem Karaağaç Kimdir, Kaç Yaşında, Instagram Adresi?

TV8 ekranlarında yayınlanmış olan Survivor 2018 gönüllüler takımında yer alan Ecem Karaağaç, yarışmaya gitmeden önce tanıştığı bir kişi tarafından istismar edildiğini söyleyerek gündeme bomba gibi düşmüştü.

Ecem Karaağaç'ın iddialarda bulunduğu kişi Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Programa katılan kişi 'Enerji vereceğim lafını asla kullanmadım. Mesleğim bu değil. Benim mesleğim eğitmenlik. Kendisini tehdit etmedim. Survivor'dan dönünce beklediği şöhrete ulaşamayınca bunlar oldu. Bunu ispat etsin Taksim Meydanı'nda... Bana iftira atıldı. Ben de dava açtım, benim de ailem var. Büyük bunalımdayım.' açıklamasında bulunmuştu.

ECEM KARAAĞAÇ KİMDİR?

Göz 6 yarışması ile tanınan Ecem Karaağaç aslen Bursalıdır. Lise 3. sınıfta Amerika'da eğitim alan Karaağaç, Yaşar Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olmuştur.

Ecem Karaağaç, 25 yaşındadır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal