Ferman Toprak'ın İftar Davetine Berat Albayrak Sürprizi

Ünlü türkücü Ferman Toprak geçtiğimiz akşam Çengelköy'de bir kebapçıda iftar yemeği düzenledi. Basın mensuplarının katıldığı iftar yemeğinin sürprizi ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak oldu.

30.05.2018-13:22 - (Son Güncelleme: 30.05.2018-13:40) Ferman Toprak'ın İftar Davetine Berat Albayrak Sürprizi

Ünlü türkücü Ferman Toprak geçtiğimiz akşam Çengelköy'de bir kebapçıda iftar yemeği düzenledi. Basın mensuplarının katıldığı iftar yemeğinin sürprizi ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak oldu.

Ferman Toprak basın mensupları için düzenlediği iftar yemeğinde mangal başına geçerek tüm hünerlerini sergiledi. Ünlü türkücü, Gaziantep yöresine özgü beyran çorbası hazırlayıp gazetecilere servis etti.

BERAT ALBAYRAK ESNAF ZİYARETİNDE

Ferman Toprak'ın iftar yemeği verdiği saatlerde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Çengelköy'de esnaf ziyaretinde bulunuyordu. Vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektiren Berat Albayrak'ın yanına giden Ferman Toprak kendisini çaya davet etti. Albayrak, esnaf ziyareti sonrası çaya geleceğini belirtikten sonra ziyaretlerine devam etti.



BAYRAMIN İLK GÜNÜ YAYINDA OLACAK

İftar sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ferman Toprak, yeni albümünün hazır olduğunu, klip çekimlerinin tamamlandığını ve klibinin Ramazan Bayramı'nın ilk günü yayında olacağını söyledi. Toprak; ''Sevenlerimize bir bayram şekeri vereceğiz'' dedi.

Şarkı sözlerinin eşine ait olduğu belirten Ferman Toprak, ''Allah razı olsun, benden para da almadı'' diyerek espiri yaptı.

HANIMDA DESTEKLERSE 3-4 TANE DÜŞÜNÜYORUM

Ferman Toprak yeni doğan bebeği ile ilgili sorulara da, ''Evlat bambaşka bir şey. Allah'ın size verdiği en güzel emanet.Çok güzel bir duygu. Allah izin verirse 3-4 tane düşünüyorum. Hanım da desteklerse tabi'' şeklinde cevapladı.

2017 yılında Hilal Öztürk dünya evine giren Ferman Toprak nisan ayında ilk bebeğini kucağına aldı.
Adel Su adını verdiği kızına kavuşmanın heyecanını yaşayan şarkıcı mutlu haberi kızıyla fotoğrafını ''Tarkan'dan önce baba oldum" sözleriyle paylaşmıştı.




Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal