Ünlü Aktör Daniel Craig James Bond Rolü İçin Geri Dönüyor

Dünyaca ünlü İngiliz aktör Daniel Craig, bir daha kesinlikle oynamam dediği James Bond rolü için beyaz perdeye geri dönüyor. Yapımcıların ünlü oyuncuyu ikna edebilmek için kesenin ağzını bir hayli açtığı konuşuluyor.

30.05.2018-12:48 - (Son Güncelleme: 30.05.2018-12:41) Ünlü Aktör Daniel Craig James Bond Rolü İçin Geri Dönüyor

Dünyaca ünlü İngiliz aktör Daniel Craig, bir daha kesinlikle oynamam dediği James Bond rolü için beyaz perdeye geri dönüyor. Yapımcıların ünlü oyuncuyu ikna edebilmek için kesenin ağzını bir hayli açtığı konuşuluyor.

BİLEKLERİMİ KESERİM DAHA İYİ

50 yaşındaki ünlü oyuncu Ekim 2015'de Time dergisine verdiği röportajda ''Bir daha James Bond karakterini oynamaktansa bileklerimi keserim daha iyi'' demişti.

Dünyaca ünlü aktör 5. James Bond rolü için kamera karşısına geçmek için kolları sıvadı.

Danny Boyle'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Film 8 Kasım 2019'da izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

25 MİLYON DOLARA İKNA OLMUŞ

Craig'in, bir daha asla oynamam dediği rol için neden karar değiştirdiği ise merak konusu olmuştu. Yapımcıların ünlü aktörü ikna edebilmek için kesenin ağzını sonuna kadar açtığı kulislerde konuşulmaya başlandı. Ünlü oyuncunun yeni Bond filmi için 25 milyon dolar aldığı iddia edildi.

Daniel Craig daha önce Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012), ve Spectre (2015) filmlerinde de rol almıştı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal