Estetiksiz Fotoğrafları Ortaya Çıkan Miss Turkey 2018 Birincisi Şevval Şahin'in Tacı Elinden Alınacak mı?

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in estetiksiz fotoğrafların ortaya çıkıp gündem olmasının ardından akıllara 'Tacı elinden alınır mı?' sorusunu getirdi. Miss Turkey 2018 jüri üyelerinden olan Cihan Nacar konu ile ilgili açıklamada bulundu.

26.09.2018-13:01 - (Son Güncelleme: 26.09.2018-12:37) Estetiksiz Fotoğrafları Ortaya Çıkan Miss Turkey 2018 Birincisi Şevval Şahin'in Tacı Elinden Alınacak mı?

19 yaşındaki genç model Şevval Şahin'in Miss Turkey 2018 birincisi olması ile birlikte aldığı derece tartışma konusu yarattı. Yarışmada Şevval Şahin'den çok daha güzel yarışmacıların olmasına rağmen 'Neden bu kız seçildi?' eleştirileri peşinden getirdi.

Şahin'in birinci olduğu tartışılırken sosyal medya hesabından Arap sevgilisi hakkında yaptığı paylaşım büyük dikkat çekti.

Gündeme farklı konular ile gelmesini ardından geçtiğimiz gün Şevval Şahin'in yıllar önceki fotoğrafı ortaya çıktı ve daha büyük bir tartışmanın fitili ateşlendi.



Yarışma kurallarına göre estetiğin yasak olduğu ve Şahin'in tacının elinden alınması gerektiği konuşuldu.

Miss Turkey 2018 jüri üyelerinden olan Cihan Nacar konu ile iligili açıklamalarda bulundu.

Cihan Nacar'ın konu ile ilgili açıklaması ise şöyle;

'Estetikli olduğuna dair çıkan haberleri gördüğüm anda tüm fotoğraflarını inceledim. Henüz Şahin ile konuşmadım ama fotoğraflara baktığınızda vücudunda sadece burnunda estetik olduğunu gördüm.

'SAĞLIK HARİÇ ESTETİK KABUL EDİLEMEZ'

Ve estetiği sağlık için yaptırdığını düşünüyorum. Kaldı ki dudakta botoks, kalçada ya da göğüste estetik gördüğümüzde kurul olarak hemen eledik. Çünkü bir güzellik yarışmasında sağlık hariç estetik kabul edilemez.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağ kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal