Haluk Levent'ten Olay Hareket! Kendisine Küfür Edenlere....

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli'de meydana gelen, oğluna pantolon alamadığı için intihar eden baba hakkında yaptığı paylaşımlar ile ağır hakaret ve küfürlere maruz kalan ünlü sanatçı Haluk Levent, o kişilere dava açacağını söyledi.

26.09.2018-12:36 - (Son Güncelleme: 26.09.2018-11:03) Haluk Levent'ten Olay Hareket! Kendisine Küfür Edenlere....

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli'de yaşanan ve tüm Türkiye'yi yasan boğan 'Pantolon intiharı' ardından ünlü şarkıcı Haluk levent, konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunmuş ve büyük tepki görmüştü.

Ünlü şarkıcı gelen bu tepkilerin ardından başkanı olduğu yardım kuruluşu AHBAP'tan istifa etmiş sadce yardım olarak kalacağını açıklamıştı.

Olayın ardından paylaşımları nedeni ile bir çok sosyal medya kullanıcısı tarafından CIA'ye çalıştığı yönünde iddialar ile karşı karşıya kalmıştı.

Haluk Levent bugün yaptığı paylaşım ile başkanlığı bırakmaktan vazgeçtiğini ve kendisine hakaret edenlere dava açacağını söyledi.

FERDİNAND'A AHIR YAPTIRACAK

Haluk Levent, davadan kazanacacağı parayla, kurban bayramında denizden yüzerek kaçan inek Ferdinand'a için ahır yaptıracağını sosyal medyadan duyurdu.

İşte Haluk Levent'in paylaşımı;



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağ kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal