Erkenci Kuş Dizisinde Adı Geçen Albatros Kuşu Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde sürekli adı geçen Albatros kuşu izleyenler tarafından merak edildi ve araştırılmaya başlandı. Peki, Erkenci Kuş dizisinde adı geçen Albatros kuşu nedir? Özellikleri nelerdir? İşte ayrıntılar...

11.07.2018-11:07 - (Son Güncelleme: 11.07.2018-10:54) Erkenci Kuş Dizisinde Adı Geçen Albatros Kuşu Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Star TV'de yayınlanan, başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın rol aldığı Erkenci Kuş dizisinde Sanem'in sürekli bahsettiği Albatros kuşu büyük merak konusu oldu ve araştırılmaya başlandı.

Peki, Erkenci Kuş dizisinde adı geçen Albatros kuşu nedir? Özellikleri nelerdir? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

Albatros kuşu, romantik ve sadakatli bir yapıya sahiptir. Eşler birbirlerine saygılı ve centilmen davranır. Saatlerce birbirlerine olan sevgilerini gösterirler.



Albators kuşlarınınkanatları hariç tüm vücudu beyazdır. Çok nadir olarak kahverengi ve gri renklerde olan da vardır. Hayatlarının büyük bir bölümünü denizde avlanmak ile geçirirler. Kanat uzunluğu 4 metreyi bulan Albatros, kanat çırpmadan süzülerek uzun bir süre uçabilirler.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal