Engin Hepileri Ve Beyza Şekerci'den Müjdeli Haber Geldi

Mayıs 2015'te dünya evine giren Engin Hepileri ve Beyza Şekerci çiftinden mutlu haber geldi. Ünlü oyuncu bebek beklediklerini söyledi.

12.05.2018-12:46 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-12:31) Engin Hepileri Ve Beyza Şekerci'den Müjdeli Haber Geldi

Mayıs 2015'te dünya evine giren Engin Hepileri ve Beyza Şekerci çiftinden mutlu haber geldi. Ünlü oyuncu bebek beklediklerini söyledi.

Ünlü oyuncular Engin Hepileri ve Beyza Şekerci, dizi setinde başlayan aşklarını evlilikle taçlandırmışlardı. Hepileri müjdeli haberi sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. 

AŞKLA ÇOĞALIYORUZ

Ünlü oyuncu bir fotoğraf paylaşarak "4.5 aydır dünyaya haykırasım var. Aşkla yaşayıp, aşkla çoğalıyoruz. Baba oluyorum. Canıma can katan biricik karım Beyza Şekerci Seni çoook seviyorum." notunu düştü.

İşte o fotoğraf:

 

BEYZA ŞEKERCİ KİMDİR?

Beyza Şekerci, 24 Eylül 1988 tarihinde İstanbul'da doğdu. Çocuk yaşlarında başladığı bale hayatı 1995 yılında İstanbul Devlet Opera ve Balesi bölümünde devam etti.

2006 yılında rol aldığı 'Beyaz Gelincik' dizisiyle tanınan oyuncu, Es-Es, Bitmeyen Şarkı, Firar, İntikam, Hayat Ağacı dizilerinde rol aldı.

Türkan, Gelmeyen Bahar ve Takım gibi filmlerde oynayan güzel oyuncu son olarak 2017'de vizyona giren ''Damat Takımı'' filminde boy gösterdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal