Elle Macpherson İlerleyen Yaşına Rağmen Güzelliğinin Sırrını Anlattı

54 yaşındaki Avustralyalı model Elle Macpherson, genç kızlara taş çıkaran güzelliğinin sırlarını anlattı. Güzel model sağlıklı beslenmenin ve spor yapmanın yanında sevgi ve kahkahanın önemine değindi.

26.04.2018-14:23 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-14:12) Elle Macpherson İlerleyen Yaşına Rağmen Güzelliğinin Sırrını Anlattı

54 yaşındaki Avustralyalı model Elle Macpherson, genç kızlara taş çıkaran güzelliğinin sırlarını anlattı. Güzel model sağlıklı beslenmenin ve spor yapmanın önemine değindi.

18 yaşında modelliğe başlayan 'Vücut' lakaplı Macpherson, her günü aktif ve doğal geçirmeye özen gösteriyor.

VEGAN VE SAĞLIKLI BESLENİYOR

Vücudumun en üst seviyede çalışması için neye ihtiyacı olduğuna bakıyorum diyen model ''Vegan besleniyorum ve alkali diyeti yapıyorum'' dedi.

Her sebzenin farklı faydaları olduğuna inanan Macpherson, ''Sadece organik ve mevsiminde sebzeleri tüketiyorum'' dedi.

LİMONLU SU İÇİYOR

Güne limonlu sıcak su içerek başlayan model gün içerisinde de bol miktarda su tüketiyor.

HER GÜN FARKLI BİR SPOR YAPIYOR

Elle; ''Vücudumu dinleyip farklı egzersizleri karıştırıyorum. Sabah uyandığımda; okyanusta yüzme, sahilde yürüyüş, arkadaşlarımla yoga, bisiklet veya boks egzersizi gibi seçeneklerden birine karar veriyorum. Sürekli değişik egzersizler yapmak eğlenceli ve motive edici'' dedi.

Yedi saatlik uykudan vazgeçemeyeceğini dile getiren ünlü manken; ''Yatmadan önce mutlaka sıcak bir duş alırım, vücudumu rahat bir duruşta sakinleştiririm ve bir bardak bitki çayı içerim'' dedi.

SEVGİ VE KAHKAHA EN ÖNEMLİSİ

Sağlıklı ve doğal beslenmenin önemine değinen 54 yaşındaki model bu beslenme düzenine bolca sevgi ve kahkaha da eklemeyi ihmal etmiyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal