Serel Yereli Üstsüz Görüntülerine Yapılan Eleştirilere Cevap Verdi

Tatil için gittiği İtalya'da üstsüz paylaşım yapan oyuncu Serel Yereli'ye, tepkiler çığ gibi büyüyor. Genç oyuncu yapılan ağır eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

26.04.2018-13:18 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-17:19) Serel Yereli Üstsüz Görüntülerine Yapılan Eleştirilere Cevap Verdi

Tatil için gittiği İtalya'da üstsüz paylaşım yapan oyuncu Serel Yereli'ye, tepkiler çığ gibi büyüyor. Genç oyuncu yapılan ağır eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

YAŞASIN ÖZGÜR AVRUPA

'Bodrum Masalı' dizisiyle tanınan genç oyuncu Serel Yereli tatil için gittiği İtalya'da sıcaktan bunalınca bir erkek arkadaşıyla birlikte üstünü çıkarıp çimlere uzandı. ''Yaşasın özgür Avrupa'' diyerek paylaştığı görüntüleri sosyal medyada tepkiye sebep oldu.

ÜNLÜ İSİMLER TEPKİ GÖSTERDİ

Üstsüz fotoğraf paylaşan oyuncuya Demet Akalın'dan sonra Ebru Polat ve manken Tuğçe Aral'da tepki gösterdi.

Tuğçe Aral, "Ne içtiyse artık! Allah akıl fikir versin, devam et sen orada" yorumunu yaptı.

Ebru Polat ise, "Özgürlüğü çok yanlış anlamışsın sen! Kendi insanımıza, kendi ülkemizi beğendiremedik arkadaş. Kal orada gelme öyleyse" yazdı.

 

Tepkiler çığ gibi büyürken genç oyuncudan bir açıklama geldi.

OYUNA GELİYORSUNUZ

Yereli; "Sosyal medya gerçek değildir, batının oyununa geliyorsunuz. Oltaya doluşan balıklar gibi, bir omuz görünce, belki de fikirlerinizi özgürce konuşabildiğiniz tek mecra burası olduğu için hayatınızda yazmadığınız kadar yazı yazıyorsunuz. Sosyal medyayı bu kadar ciddiye almanız kendinize saygısızlıktır" dedi.

KAPAT ŞU TELEFONU

Oyuncu kendine yorum yapanlar için kütüphaneleri yaşatalım diyerek, "Sizin sorununuz storyleri hayat hikayesi sanmanız. Kütüphaneleri yaşatalım, otobiyografiler öbür bölümde kapat şu telefonu" dedi.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal