Burak Özçivit ve Fahriye'nin Boşanma Haberlerini Doğrular Nitelikte Fotoğraf

Şu sıralar Kuruluş Osman dizisinin setinde adı hakaret olaylarına karışan ve davalık olan Burak Özçivit’in, evliliğinde soğuk rüzgarların estiği konuşuluyor. Fahriye Evcen ile boşanacakları konuşulan Özçivit’ten ilk açıklama geldi.

03.09.2018-15:13 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-14:33) Burak Özçivit ve Fahriye'nin Boşanma Haberlerini Doğrular Nitelikte Fotoğraf

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, sette çalışanlara kötü davrandığı ve küfür ettiği gerekçesiyle şikayet edilmiş, yaşanan olay mahkemeye taşınmıştı. Magazine yansıyan bu haberle sonrasında ise başarılı oyuncunun Fahriye Evcen’lede aralarının bozuk olduğu hatta ünlü çiftin ayrılmayı düşündükleri iddia edilmişti. Tüm çıkan ‘boşanıyorlar’ haberlerine sessiz kalan çift, geçtiğimiz gün mekan çıkışı kameralara yakalandı. Muhabir arkadaşların boşanma sorularına ise Özçivit cevap verdi. 

FAHRİYE EVCEN BURAK ÖZÇİVİT ÇİFTİ BOŞANIYOR MU?

Bir süredir başı çıkan haberlerle dertte olan Burak Özçivit’in şimdide Fahriye Evcen’le olan evliliğinde kriz yaşadıkları iddia edildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen boşanıyorlar haberleri sonrası görüntülenen çift, merak edilen soruları cevapladı. Çıkan haberleri gülerek okuduklarını ifade eden Özçivit, haberlerin gerçeği yansıtmadığını her şeyin yolunda olduğunu belirtti. Yanlarında oğulları Karan da olan çift, sohbeti uzatmadan arabalarına geçti. Fahriye Evcen’in keyifsiz olduğu ise kameralardan kaçmadı. 

HABERLERİ GÜLEREK OKUDUK

Çıkan haberler sonrası Nişantaşı’nda görüntülenen çift, çıkan haberlerin aksine her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Oğulları Karan ile beraber yemek yiyen çift, yoğun çalıştıklarını fırsat buldukça ailece vakit geçirdiklerini belitti. Boşanıyor haberlerinin sorulması üzerine ise Özçivit, ‘Çıkan haberleri gülerek okuduk’ dedi. 

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen boşanıyor mu?

HAKARET DAVASI DEVAM EDİYOR

Hali hazırda Kuruluş Osman dizisinde rol alan Burak Özçivit hakkında, set çalışanlarına hakaret ettiği yönündeki iddialar yargıya taşındı. Çalışanların şikayeti üzerine ifade vermek için mahkemeye çağrılan Özçivit, olayların çarpıtıldığın, kendisinin kimseye hakaret etmediğini belirtmişti. Ancak şikayette bulunan set çalışanlarının, olaya şahit olanları olduğunu belirtmesi ve kamera kayıtları olduğunu dile getirmesi üzerine davanın seyrinde kritik gelişmeler yaşanmıştı. 

TANIKLAR KÜFÜRÜ DOĞRULADI

Kuruluş Osman setinde yaşanan olaya dair soruşturma yapan Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı iddianameyi hazırladı. Açıklanan iddianamede ,Beykoz Riva’da çekimleri yapılan Kuruluş Osman dizisinde müştekiler M.B.K., O.Ş. ve A.Ö.’nün kamera asistanı, diğer müşteki T.A.’nın ise görüntü yönetmeni olarak görev yaptığı anlatıldı. Onun sette yaşanan olayların yer aldığı iddianamede Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit’in, kendi çadırından çıkarak çalışanlara yönelik küfür ve hakaret içeren sözler söylediği belirtildi. Müşteki tarafın sunduğu tanıkların alınan beyanlarında bu olayı doğruladıkları kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal