Demet Şener ve Cenk Küpeli Evleniyor!

İbrahim Kutluay'la yaşadığı nafaka icra olayları ile gündemi sallayan Demet Şener hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Demet Şener ve Cenk Küpeli'nin evleneceği öne sürüldü.

10.05.2019-10:23 - (Son Güncelleme: 10.05.2019-10:27)

Geçtiğimiz günlerde eski eşi İbrahim Kutluay'dan nafaka alamadığı gerekçesiyle hakkında icra takibi başlattıran ve koruma kararı aldırtan Demet Şener hakkında ortaya atılan iddia magazin gündemini salladı.

Ünlü model Demet Şener, eşi İbrahim Kutluay'ın kendisini aldatmasının ardından boşanma davası açtı. Demet Şener ve İbrahim Kutluay arasında çekişmeli bir boşanma davası yaşanırken Şener, anlaşmalı olarak boşanmayı kabul etmişti.

Anlaşmalı olarak boşanan çiftten Demet Şener, geçtiğimiz aylarda Cenk Küpeli ile olan fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Demet Şener, aşkını ilan etmiş ve Cenk Küpeli ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşmıştı.

DEMET ŞENER VE CENK KÜPELİ EVLENİYOR MU?

Demet Şener ve nişanlısı Cenk Küpeli hakkında 2. Sayfa programında bomba bir iddia ortaya atıldı. Programdaki iddialara göre Demet Şener, Cenk Küpeli ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor.

Demet Şener ve nişanlısı Cenk Küpeli'den evlilik haberleriyle ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal