Demet Şener’in Sevgilisi Cenk Küpeli’den ‘Nişanlı’ İddialarına Jet Yanıt

İbrahim Kutluay ile boşanmalarının ardından Cenk Küpeli ile ilişkilerinin olduğunu açıklayan Demet Şener’in sevgilisi hakkında ilginç iddialar ortaya atıldı.

01.04.2019-11:37 - (Son Güncelleme: 01.04.2019-11:16) Demet Şener’in Sevgilisi Cenk Küpeli’den ‘Nişanlı’ İddialarına Jet Yanıt

Şener’in sevgilisi Cenk Küpeli’nin başka bir kadınla 3 yıldır nişanlı olduğu söylendi.

Küpeli’nin nişanlı olduğu iddiası bugün gündeme bomba gibi düşmüş ve şok etkisi yaratmıştı. Diyetisyen olduğu öğrenilen Alev Gezer ile nişanlı olduğu sırada Demet Şener ile aşk mı yaşadı? Demet Şener’i aldattı mı? Yoksa Alev Gezer’i mi aldattı? Sorularına Küpeli’den cevap geldi.

CENK KÜPELİ YALANLADI

Cenk Küpeli’nin diyetisyen Alev Gezer ile 3 yıldır nişanlı olduğu öne sürülmüştü. Demet Şener ve Cenk Küpeli’den bir açıklama bekleniyordu. Beklenen açıklama Küpeli’den geldi.

Cenk Küpeli, yaptığı açıklamada ‘Çıkan haberler kesinlikle doğru değildir. Bu zamana kadar kimseyle nişanlanmadım. Kendisi eski kız arkadaşımdır. Olmayan şeylerle Demet’le olan ilişkim yıpratılmaya çalışılmaktadır. Şu anda tek önemli şey Demet’le olan ilişkimdir. Saygı duyulmasını rica ediyorum’ dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri  için aşağıya tıklayın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal