Çağatay Ulusoy'un Rol Aldığı Koruyucu'da Neler Oluyor?

Çağatay Ulusoy'un Netflix platformunda yer alacak olan Koruyucu dizisi çekimlerinin büyük bir kısmı tamamlandı. Çağatay Ulusoy hakkında uyuşturucu ticareti yapma suçundan ceza almıştı. Ulusoy bu cezanın Yargıtay'dan gelecek olan kararını bekliyor.

05.06.2018-14:45 - (Son Güncelleme: 05.06.2018-14:32) Çağatay Ulusoy'un Rol Aldığı Koruyucu'da Neler Oluyor?
Çağatay Ulusoy geçtiğimiz günlerde uyuşturucu ticareti yapma suçundan ceza almıştı. Şimdilerde ise ünlü oyuncu Yargıtay'dan gelecek olan kararı bekliyor.

Çağatay Ulusoy şu sıra Kıvanç Tatlıtuğ - Başak Dizer çifti ile tatile çıktı ve moralini yerine getirmeye çalışıyor.

Çağatay Ulusoy'unda rol aladığı Netflix'in ilk Türk dizisi olan 'Koruyucu' büyük bir merakla bekleniyor. Bu dizi ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy için büyük bir fırsat. Ulusoy bu şekilde kendini dünyaya tanıtacak fırsatı elinde tutuyor.

Mahkeme kararının ardından tatile çıkan Çağatay Ulusoy'un moralinin yerinde olduğu çekilen fotoğraflardan da anlaşılıyor.

Öte yandan Koruyucu dizisinin ilk 10 bölümünün çekimleri tamamlandı. Koruyucu dizisi Eylül ayından itibaren Netflix'te yayınlanmaya başlayacak.

Çağatay Ulusoy'un tatilinin bitmesinin ardından dizinin sonraki 10 bölümünün çekimlerine başlanacak ve bu şekilde dizi yayınlanmadan önce 20 bölüm tamamlanmış olacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal