Ünlü İsimler Çağatay Ulusoy Ve Gizem Karaca Hapis Yatacak Mı?

Aralarında Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca gibi isimlerinde yer aldığı bir grup ünlü isim "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Peki Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca tutuklanacak mı?

21.05.2018-10:37 - (Son Güncelleme: 21.05.2018-10:21) Ünlü İsimler Çağatay Ulusoy Ve Gizem Karaca Hapis Yatacak Mı?

Aralarında Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca gibi isimlerinde yer aldığı bir grup ünlü isim "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Peki Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca tutuklanacak mı?

5 YIL SONRA KARARA BAĞLANDI

Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Cenk Eren, Cemal Hünal, Yusuf Akgün, Ergun Taş, Hüseyin Orçun Benli gibi ünlü isimlerin uyuşturucu ticareti yapmak suçundan yargılandıkları dava 5 yılın sonunda karara bağlandı.

UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAK SUÇUNDAN CEZA ALDILAR

Ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca, 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 4 yıl 2 ay, şarkıcı Cenk Eren ise aynı suçtan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldığı haberleri gündeme bomba gibi düştü.

KARAR İSTİNAF MAHKEMESİNDE

Ünlü oyunculara Verilen hapis cezalarının 5 yılın altında olması nedeniyle, istinaf mahkemesinin kararı aynen onaması durumunda, Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy, Yusuf Akgün ve Selin Boronkay 1 yıl 9 ay hapis cezası alacak. Cenk Eren, cezasının istinaf mahkemesi ve Yargıtay tarafından aynen onanması durumunda ise infaz yasası gereğince 3 yıl 2 ay hapisle cezalandırılacak.
Yargıtay'ın verilen cezaları onaması halinde ünlü isimler cezaevine girecek.

KARARA İTİRAZ EDEBİLECEKLER

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hapis cezalarına çarptırılan oyuncuların karara itiraz etme hakları da bulunuyor. Mahkemenin gerekçeli kararı açıklamasının ardından Çağatay Ulusoy ve Cenk Eren'in avukatı Şeyda Yıldırım karara itiraz edeceklerini söyledi.

Avukat Şeyda Yıldırım, mahkemenin gerekçeli kararını açıklamasından sonra karara yaptıkları itiraz üzerine dava dosyasının İstanbul Bölge İstinaf Mahkemesi'ne gönderileceğini söyledi.

ULUSOY MADDE KULLANDIĞINI KABUL ETTİ

Son olarak 'İçerde' dizisiyle ekranlara gelen ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, savunmasında madde kullandığını kabul etti.

Ulusoy; "Bizim camiada birçok kişi esrar içiyor. O dönemde Emir'in Yolu dizisinde oynuyordum. Psikolojik ve ruhen sıkıntılı bir dönemdeydim. Daha fazla içmeye başladım, kimseye uyuşturucu temin etmedim" şeklinde açıklama yapmıştı.

DOSYADA DELİL YOK

4 yıl 2 ay hapis cezası alan Yusuf Akgün'ün avukatı Erol Şahin, açıklama yaptı.

Şahin; "Müvekkilimin uyuşturucu ticareti yaptığı veya başkalarına temin ettiği yönünde dosyada delil yok. Mahkeme, sürpriz bir şekilde tüm sanıklara uyuşturucu ticareti suçundan ceza verdi. Dosya kapsamına ve yasaya aykırı bulduğumuz bu kararın bozulması amacıyla İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'ne başvuracağız" dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal