Bülent Ersoy'a İcra Şoku!

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Lerzan Mutku'ya yönelik, 'Ben sesimle döver, bilgimle gömerim' sözleri nedeni ile mahkemelik olmuş ve 900 lira para cezasına çarptırılmıştı. Yaşanan bu olayların ardından Bülent Ersoy icralık oldu.

17.09.2018-10:16 - (Son Güncelleme: 17.09.2018-10:03) Bülent Ersoy'a İcra Şoku!

2016 yılında keybettiğimiz Oya Aydoğan'nı ziyaret eden Bülent Ersoy, çıkışta yaptığı basın açıklamasında Lerzan Mutlu'yu kastederek, 'Sen kime sesini yükseltiyorsun. Dua etsin kafam dolu. Adamın canlı yayınını basarım' demişti.

Lerzan Mutlu, Bülent Ersoy'un bu açıklamalarından sonra mahkemete gidip suç duyurusunda bulunmuştu. Lerzan Mutlu, Ersoy için tehdit suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açmıştı.

5 ay önce mahkeme Ersoy'u 30 gün adli para cezasına çarptırmış ve daha sonra cezasında indirime gidilerek günlüğü 50 liradan 18 gün olarak 900 lira para cezası verilmişti.

Mahkeme ikinci bir karar olarak Lerzan Mutlu'nun avukatının 2 bin 180 liralık ücretini ödemesine karar vermişti.

Bülent Ersoy'un avukatın parasını ödemediği gerekçesi ile Lerzan Mutlu, Diva hakkında icra takibi başlattı.

'BÜLENT ERSOY ALEYHİNE YASAL TAKİP BAŞLATILMIŞTIR'

Lerzan Mutlu'nun avukatı Hızır Barbaros Bursalıoğlu konu ile ilgili, 'İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi 3 Nisan 2018 tarihli kararında Lerzan Mutlu’nun avukatlık asgari ücret tarifesi gereğince kabul ve takdir edilen 2 bin 180 liralık vekalet ücretinin sanıktan alınarak katılana verilmesine hükmetmiştir. Karar kesinleşmesine rağmen bugüne kadar hükmedilen ücret ödenmediğinden Bülent Ersoy aleyhine yasal takip başlatılmıştır' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal