Beyaz TV'den Kovulan Nihat Doğan'ın Yerine Gelen İsim Belli Oldu!

Reşit olmayan 2 küçük kız çocuğunu evde alıkoyduğu iddiaları ile gündemi sarsan ve gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan Nihat Doğan, Beyaz TV'den kovulmuştu. Nihat Doğan'ın yerine gelen isim de belli oldu.

17.09.2018-09:59 - (Son Güncelleme: 17.09.2018-09:47) Beyaz TV'den Kovulan Nihat Doğan'ın Yerine Gelen İsim Belli Oldu!

Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz adlı magaizn programında Ece Erken ve Bircan Bali ile suncuuluk yapan Nihat Doğan hakkında 18 yaşının altında olan 2 kız çocuğunu alıkoyma iddiları işine mal oldu.

Nihat Doğan, iddiaların ardından tutuklanmış ancak daha sonra serbest bırakılmıştı. Beyaz TV yönetimi Doğan hakkında çıkan bu haberler ve gözaltı kararlarının ardından işine son vermişti.

Nihat Doğan sosyal medya hesabından kovulması ile ilgili olarak;

'Basında aleyhimize başlatılan karalama haberler ve amacı belli olmayan saldırılara karşı herhangi bir yanlış anlaşılmanın oluşmaması ve haklarımızın daha çok zayi edilmemesi ve bireyi olduğum Beyaz Tv ailesinin zarar görmemesi adına soruşturmanın devamı müddetince programlarımıza ara verdiğimizi saygılarımla bildiririm.' açıklamasını yapmıştı.

Ünlü türkücünün iş arkadaşları Ece Erken ve Bircan Bali de Doğan hakkında zehir zemberek konuşmuşlardı.

NİHAT DOĞAN'IN YERİNE GELEN İSİM BELLİ OLDU

Nihat Doğan'ın programdan kovulmasının ardından boşalan koltuğuna gelen isim de belli oldu. Duymayan Kalmasın adlı programda sunculuk yapmış olan Seren Serengil'in yeni programı Söylemezsem Olmaz oldu.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal