Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Bizim Hikaye Yeni Bölümü Olan 37. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox TV'nin fenomen dizisi Bizim Hikaye 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye dizisi 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıtı haberimizde...

01.06.2018-13:01 - (Son Güncelleme: 04.06.2018-17:20)
Fox TV'nin sevilen dizisi Bizim Hikaye 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye dizisi 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? merak edilen soruların yanıtı haberimizde...

Başrolleirnde Hazal Kaya ve Burak Deniz'in rol adlığı Bizim Hikaye dizisi 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİZİM HİKAYE 37. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bizim Hikaye dizisi 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bizim Hikaye dizisi 37. yeni bölüm fragmanında; Even uyuşturucu çıkmasının züerine Filiz tutuklanır ve Cemil onun sorgusuna girer.

Mahkeme kararı ile Filiz'e 17 yıllık hapiscezası verilir. Bütün Elibol ailesi üzüntüden kahrolur. Filiz çocukları Barış'a emanet eder. o esnada bir kadın Barış'ın yanına gelir. Herkes onun Filiz'in yeni avukatı zannederken 'ben Savaş'ın karısıyım' der ve herkes büyük bir şok yaşar.

Bizim Hikaye 37. sezon finali bölümü ile 7 Haziran Perşembe akşamı saat 20:00'da Fox TV'de...

BİZİM HİKAYE KONUSU NEDİR?

5 kardeşine sahip çıkıp hem annelik hem babalık yapmaya çalışan Filiz, güne ödenmemiş fatura sürpriziyle başlar. Evin geçimi, faturalar derken işten işe koşturan Filiz'in en yakın arkadaşı Tülay'ın ısrarıyla komşularının kınasına gitmesi hayatında yeni bir başlangıca neden olacaktır. O gece Filiz'in başına gelen kötü olay hayatına Barış'ın girmesine sebep olur. Bu olay sayesinde Barış ise bir süredir tekrar karşılaşmayı istediği kızın Filiz olduğunu öğrenir ve bu defa kızın hayatından öylesine geçip gitmesine izin vermez. Filiz'in hayatına karışabilmek için elinden geleni yapmaya çalışsa da, Filiz'in kolay kolay buna izin vermeyeceği açıktır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;