Bizim Hikaye Nerede Çekiliyor?

Bizim Hikaye'de çalan şarkı kimin? Bizim Hikaye nerede çekiliyor? Bizim Hikaye 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye konusu nedir? Bizim Hikaye dizisine dair merak ettiğiniz her şey haberimizde...

27.03.2018-13:26 - (Son Güncelleme: 27.03.2018-16:51)

Bizim Hikaye nerede çekiliyor, Bizim Hikaye'de çalan şarkı kimin sorularının cevabı merak ediliyor. Fox TV’nin sevilen dizisi her Perşembe ekrana gelmeye devam ediyor.

24 Temmuz günü çekimleri başlanılan dizi İstanbul, Sarıyer'de çekilmektedir. 4 Eylül Perşembe günü ilk bölümü ile ekrana gelen dizi, altı çocuk ve bir babadan oluşan ailenin hikayesini anlatıyor. Baba Fikret’in (Reha Özcan) sorumsuzluğu yüzünden çocukların en büyüğü olan Filiz (Hazal Kaya) ise kardeşlerini bir şekilde okutma ve geçindirme derdinde. Filiz, sorumlulukları kendinden büyük bir genç kızken, birden hayatına karizmatik ve yakışıklı Barış (Burak Deniz) giriyor. Barış, Hem Filiz’in kalbini kazanıp, hem ailenin bir parçası olabilmek için elinden geleni yapıyor. Aile zaman zaman komik, zaman zaman yürekleri sızlatan olaylar yaşıyor. Her ne olursa olsun her türlü zorluğun üstesinden gelen bu ailenin hikayesi heyecanla takip ediliyor.

BİZİM HİKAYE'DE ÇALAN ŞARKI KİMİN?

Dizinin jenerik müziği, Çağatay Akman'ın seslendirdiği 'Bizim Hikaye' parçasıdır.

BİZİM HİKAYE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

24 Temmuz günü çekimlerine başlanılan dizi İstanbul'da, Sarıyer'de çekilmektedir. Dizinin çekildiği yerin tam adresi: Sariyer / Emirgan Mahallesi / Ahmet Celalettin Sokak.

BİZİM HİKAYE KONUSU NEDİR?

5 kardeşine sahip çıkıp hem annelik hem babalık yapmaya çalışan Filiz, güne ödenmemiş fatura sürpriziyle başlar. Evin geçimi, faturalar derken işten işe koşturan Filiz'in en yakın arkadaşı Tülay'ın ısrarıyla komşularının kınasına gitmesi hayatında yeni bir başlangıca neden olacaktır. O gece Filiz'in başına gelen kötü olay hayatına Barış'ın girmesine sebep olur. Bu olay sayesinde Barış ise bir süredir tekrar karşılaşmayı istediği kızın Filiz olduğunu öğrenir ve bu defa kızın hayatından öylesine geçip gitmesine izin vermez. Filiz'in hayatına karışabilmek için elinden geleni yapmaya çalışsa da, Filiz'in kolay kolay buna izin vermeyeceği açıktır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal