Birkan Sokullu Kariyerinin Zirvesinde Meslek Değiştirdi! Ünlü Oyuncudan Beklenmeyen Hareket

Masumlar Apartmanı’nın gözde karakteri Han’a hayat veren Birkan Sokullu’nun eski mesleği ilk kez duyanları şaşırttı. Ünlü oyuncu katıldığı programda kendiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

21.07.2018-17:01 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-11:42)

Son zamanlarda Masumlar Apartmanı’ndaki çıkışıyla adından sık sık söz ettiren Birkan Sokullu youtube’da bir programa katılarak hakkındaki bilinmeyenleri ve merak edilenleri anlattı. Başarılı oyuncu eski mesleğinden de bahsederken, oyunculuk kariyerine dair detayları da program aracılığıyla sevenleriyle paylaştı. İşte Birkan Sokullu’nun kariyerine dair anlattığı detaylar…

BİRKAN SOKULLU'NUN ESKİ MESLEĞİ

Youtube’da Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunuculuğunu yaptığı “Teras Noir” programının konuğu son zamanların gözde yakışıklısı Birkan Sokullu’ydu. Başarılı oyuncu rol adlığı Masumlar Apartmanı dizisiyle hayran kitlesini artırırken, gösterdiği başarılı oyunculuk performansıyla da hayranlarının ağzını açık bırakmayı başardı. Oyunculuk kariyerinden önce basketbolcu kariyeri olan ünlü oyuncu, o günlerine dair detayları paylaştı. Sokullu, “Son saniye üçlüğü mü, yoksa etkili bir smaç mı?” sorusuna; “Son saniye üçlüğünü daha çok severim. Çünkü hayatta da hep son dakikacıyımdır” diyerek hayatı hakkındaki detayı da bu cümlelerle paylaşmış oldu.

BİRKAN SOKULLU: 12 YIL BASKETBOL OYNADIM

Oyunculuk kariyeri ile daha çok bilinen Birkan Sokullu, basketbol oynadığı yıllar ve basketbolcu olma konusundaki tutkusunu anlattı. Ünlü oyuncu; “Daha fazla, 12 yıl oynamışımdır. Çok küçük yaşta başladım; alt yapılarda oynadım, ardından A takıma çıkma fırsatı yakaladım ve o dönem birinci ligde yer alan bir takımda bir yıl geçirmiştim. Aslında çok profesyonel bir basketbolcu olmak istiyordum ama bir sene boyunca sadece 50 saniye süre alınca çok teşekkür ettim ve ‘İyi günler’ deyip, okul takımında oynamaya devam etmeye karar verdim” sözleriyle basketbolcu olma konusunda kendini sekteye uğratan noktaya değindi. 

birkan sokullu

SOKULLU BASKETBOL KARİYERİNE NASIL BAŞLADI?

Başarılı oyuncu ilk zamanlarda basketbola bir ilgisi olmadığını, sonrasında ailesinin yönlendirmesiyle basketbolu çok sevdiğini söyledi. Babasının basketbola olan ilgisi ile kendisinin de ilgisinin arttığını belirten Sokullu; “Benim o kadar çok ilgim yoktu ama bir gün babam beni çok iyi bir organizasyonun olduğu basketbol seçmelerine götürdü ve bir anda o salonda olma hali, tüm o ışıklar, adrenalin... Belki de o an için tiyatro sahnesinde olmaya benzer bir histi. Çıkamadım o anın hissinden ve kaldım basketbolda. Elbette baskılı bir spordu, ‘dün yok, yarın daha iyisi olacak’ anlayışında bir spordu. Bu beni çok fazla geliştirdi. Çünkü basketbol bir zeka oyunudur” dedi. 

ÜNLÜ OYUNCUNUN SOSYAL MEDYA İTİRAFI

Masumlar Apartmanı’nın başarılı oyuncusu Birkan Sokullu, sosyal medya ile çok ilgili olmadığını itiraf etti. Sadece çağın gereklerine uymak için sosyal medya hesaplarını kullandığını söyleyen Sokullu; “Hiçbir ilişkim yok denilebilir. Elbette yaptığım mesleğin farkındayım, insanların beklentilerinin ve sosyal medyanın gücünün de farkındayım, tamamen yok saymıyorum. Yalnızca bu işin prensiplerine aykırı olmamak adına kullanmaya çalışıyorum. Oradan sürekli takip ettiğim bir şey yok” diyerek sosyal medya hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Ünlü oyuncunun videosunun altına ise yüzlerce yorum geldi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal