Bir Zamanlar Çukurova Hünkar Kim? Nasıl Biri? Hünkar’ın Gerçek Adı Ne?

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisi Hünkar dizinin en dikkat çeken karakterlerinden birisi. Peki Bir Zamanlar Çukurova Hünkar kim, Bir Zamanlar Çukurova Hünkar’ın gerçek adı ne, hangi dizilerde oynadı sorularının cevapları yazımızda sizlerle.

12.10.2018-09:50 - (Son Güncelleme: 12.10.2018-09:44) Bir Zamanlar Çukurova Hünkar Kim? Nasıl Biri? Hünkar’ın Gerçek Adı Ne?

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisi Hünkar dizinin en dikkat çeken karakterlerinden birisi. Peki Bir Zamanlar Çukurova Hünkar kim, Bir Zamanlar Çukurova Hünkar’ın gerçek adı ne, hangi dizilerde oynadı sorularının cevapları yazımızda sizlerle.

Bir Zamanlar Çukurova Hünkar kimdir? Bir Zamanlar Çukurova Hünkar’ın Gerçek Adı Ne?

Muhteşem oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle reyting rekortmeni dizilerden biri olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar Yaman Demir’in annesidir.

Duruşuyla dahi insanları etkileyen Hünkar’ın bu dünyadaki tek dileği oğlu Demir’in bir evladı olmasıdır. Demir ise ilk evliliğinden bebek sahibi olamamış ve boşanmıştır. Annesi Hünkar için adlarının gelecek nesillere aktarılması tek dilektir. Bu nedenle oğlu Demir’den gizleyerek Züleyha’nın Yılmaz’dan hamile olduğunu bile bile onunla oğlunu evlendirmiştir.

 Demir ise bu sırdan bihaber baba olacağına sevinmektedir. Hünkar aslında kurduğu bu oyunla aslında hayatının da en büyük hatasını yaptığını ilerleyen vakitlerde görecektir. Resmi nikaha büyük önem veren, halkın rahat olması, hastalıklardan uzak olması için yardımsever tavırlarıyla bilinen Hünkar bu yönünü kimseye belli etmez. Koyduğu kurallara uyulması her şeyden önemlidir. 

Bir Zamanlar Çukurova dizisi Hünkar’ın gerçek adı ise Vahide Perçin.

Bir Zamanlar Çukurova’da büyükhanım olarak rol alan oyuncu 1965, İzmir doğumlu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. 12 yıl Altan Gördüm ile evli kalan oyuncu daha sonra boşanma kararı almıştır.

Bu evliliğinde bir kızı olan Perçin, 178 cm boyunda ve 54 kg ağırlığındadır. Ankara ve Adana Devlet Tiyatrosunda görev yapan oyuncu ilk olarak Bir İstanbul Masalı dizisiyle fenomen olmuştur. Anlat İstanbul dizisinde Hürrem karakterine hayat vermiş olan oyuncu iki sezon boyunda Hırsız Polis dizisinde Fulya rolünü canlandırmıştır.

Kilit filminde Işık, İlk Aşk filminde Nevin karakteri ile sahneye gelen Perçin, iki sezon boyunca Annem adlı dizide Zeynep Eğilmez karakteri ile büyük beğeni almıştır. Devrim Arabaları adlı filmde Suna ile beğeni alan oyuncu Es Es dizisinde de Berivan karakteriyle adından söz ettirmiştir. Bahar Soğuk Geçecek, Zefir filmlerinin ardından Adını Feriha Koydum dizisinde Zehra karakteri ile büyük başarı elde etti.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan ile seyirciden tam not alan Perçin Göç, Merhaba Hayat, Ayhan Hanım, Göç Zamanı adlı yapımlarda da rol aldı. Son olarak Beren Gökyıldız, Cansu Dere’nin başrollerinde yer aldığı Anne dizisinde Gönül Aslan karakterini canlandırdı. 


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal