Bir Umut Yeter Dilek Kim? (Derya’nın Ablası) Dilek’in Gerçek Adı Nedir?

Bir Umut Yeter Dilek’in gerçek adı da merak edilen bir diğer detay oldu. İşte bu yazımızda hem karakter hem de oyuncu hakkında merak edilenleri sizlerle paylaştık.

13.10.2018-12:48 - (Son Güncelleme: 13.10.2018-12:35) Bir Umut Yeter Dilek Kim? (Derya’nın Ablası) Dilek’in Gerçek Adı Nedir?

Bir Umut Yeter Dilek’in gerçek adı da merak edilen bir diğer detay oldu. İşte bu yazımızda hem karakter hem de oyuncu hakkında merak edilenleri sizlerle paylaştık.

Bir Umut Yeter Dilek Kimdir? Derya’nın Ablası Dilek’in Gerçek Adı Ne?

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç ve Hazal Subaşı’nın rol aldığı Bir Umut Yeter dizisinde Dilek, Esra Bilgiç’in canlandırdığı Derya karakterini ablasıdır. Kenan Akara yıllar evvel eşini aldatmış ve Dilek dünyaya gelmiştir.

Kenan onu kendi nüfusuna kaydettirir ve onu diğer evlatlarından ayırt etmek istemez. Ancak Dilek hırslı, kibirli, kendi kurallarını kendi koymak isteyen hırçın halleriyle bilinmektedir. Kendinden küçük diğer kız kardeşlerini de sürekli eleştiren, bir türlü beğenmeyen halleriyle usandırmıştır.

Dilek yalnız kalmış ve bunun acısını çıkarmak için çabalamıştır. Babasının en sevdiği adamı olan Taner’den hamile kalan Dilek Akar, evlenip mutlu olmayı hayal etse de durum hiç de öyle olmaz. Eşi Taner’in aslında Derya’ya aşık olduğunu da ilerleyen vakitlerde anlayan Dilek türlü entrikalarla ailede fırtınalar estirir.
 
Ä°lgili resim
 
Dilek genel bir tabirle kötü bir kadın ama haklı sebepleri var. Ömrü boyunca bir anne eksikliği yaşamış, dolayısıyla bu açığı kapatmaya çalışıyor. Aslında istediği tek bir şey var: sevgi görmek. Ama bunu biraz kendini ötekileştirerek yaptığı için etraftan yanlış anlaşılıyor ve yanlış adımlar atıyor. Birazcık da hırslı.” oyuncunun karakter hakkında söylediklerini sizlerle paylaştıktan sonra Bir Umut Yeter Dilek’in gerçek adı ve bilgileri ile yazımıza devam edelim.

 Dilek’in gerçek adı Yağmur Özbasmacı Mermer.

1,74 m boyunda olan oyuncu 54 kg ağırlığındadır. Onur Mermer ile evli olan oyuncu Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur.

Yengeç burcu olan oyuncu 1987, Ankara doğumludur. 2015 yılında Star Tv’de yayınlanan günlük dizi Beni Affet dizisinde İnci karakteri ile oyunculuğa ilk adımını atan Mermer, Esaretim Sensin dizisindeki oyunculuğu ile adından söz ettirmiştir. Son olarak Kanal D’de yayınlanmış olan Tutsak dizisinde evin hizmetlisi olan ve Bahadır’a deli gibi aşık olan Elmas karakterine hayat vermiştir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal