Berkay ve Arda Turan Kavgasında Olay İddia! Yer Yerinden Oynayacak

Ünlü popçu Berkay ve futbolcu Arda Turan kavgası olayında iddiaların ardı arkası kesilmiyor. İddialara göre Berkay, yumruk yedikten sonra birilerini aradı ve mekanın taranmasının ardından Arda Turan'ın bacağına sıkılmasını istedi.

17.10.2018-10:50 - (Son Güncelleme: 17.10.2018-10:42) Berkay ve Arda Turan Kavgasında Olay İddia! Yer Yerinden Oynayacak

Arda Turan'ın, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'i Emirgan'da bir mekanda eğlenirken rahatsız etmesinin ardından ikili arasında kavga çıkmıştı.

Berkay, Turan'ın omzuna dokunarak 'Kaptan seninle bir konuşabilir miyiz?' demesi üzerine Arda Turan, ünlü popçuya kafa atmış ve burnunu kırmıştı.

'MEKANI TARAYIN, ARDA'NIN BACAĞINA SIKIN'

Kavga olayı ile ilgili ortaya yeni iddialara atıldı. Berkay, Turan'dan kafa yemesinin ardından dışarı çıktı ve telefonla birilerini aradı. Berkay'ın telefondaki kişiye 'Bu mekanı tarayacaksınız, Arda'nın da bacağına sıkacaksınız' dediği öne sürüldü

Özlem Ada Şahin'in yaşanan olaylar üzerine Aslıhan Turan'ı aramasına öfkelenen ünlü futbolcu silahını alıp hasatneye gitmişti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kayrıdın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal