Nurgül Yeşilçay Kriz Geçirdi

Ekranların sevilen oyuncusu Nurgül Yeşilçay, son sosyal medya paylaşımıyla herkesi şaşkına çevirdi. Yeşilçay, kriz geçirdiği anları sosyal medya takipçileriyle paylaştı.

17.10.2018-10:39 - (Son Güncelleme: 17.10.2018-10:32) Nurgül Yeşilçay Kriz Geçirdi
Ekranların sevilen oyuncusu Nurgül Yeşilçay, son sosyal medya paylaşımıyla herkesi şaşkına çevirdi. Yeşilçay, kriz geçirdiği anları sosyal medya takipçileriyle paylaştı. Bir çocuk annesi Yeşilçay, şimdilerde rol aldığı dizisinin ekibiyle birlikte Fransa-Nice'te görüntülendi.

Türkiye’den pek çok yapımın ve projenin boy gösterdiği festivale dizisinin ekibiyle beraber katılan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, henüz uçaktan inmeden yaptığı paylaşımda gecede giyecek kıyafetin başına talihsiz bir olayın geldiğini açıkladı. Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay yaptığı paylaşıma, "Nice'e inildi. Heyecan var. Çünkü elbise yok. Küçük bir kaza geçirdi. Akşama bütün dünya basını ve tv dünyasının katılacağı görkemli bir yemek ve partimiz var. Pijamayla katılacağım herhalde. Ben de merakla bekliyorum. Aman hiçbir şey için gerilemem. Sefam olsun" notunu yazdı.

Geceden paylaşılan bir fotoğrafta Yeşilçay’ın kıyafet krizini aştığını ve geceye siyah bir kıyafetle katıldığı görüldü.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal