Yasak Elma'nın başrolü Berk Oktay'dan gelen kötü haber seti birbirine kattı!

Ünlü oyuncu Berk Oktay'dan hayranlarını ve sevenlerini endişelendirecek kötü haber geldi. İşte habere ilişkin o detaylar...

16.07.2018-14:22 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-09:16)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan ve bugüne dek birbirinden farklı projelerde yer alan ünlü oyuncu Berk Oktay'dan kötü haber geldi. Canlandırdığı karakterler ve oyunculuk performansıyla ekran başındaki izleyiciyi televizyona kilitleyen ve başarılı birçok projenin altına imzasını atan ünlü oyuncu, şu sıralar Yasak Elma isimli dizide yer alıyor. İlk yayınlandığı günden bu yana Fox TV ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Yasak Elma'nın oyuncu kadrosuna giren Berk Oktay da, bugüne dek sevilen karakterler arasında yerini aldı. 

Çekimlere ara verildi

Fox TV'nin sevilen yapımlarından biri olan ve ilk yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle takip edilen Yasak Elma dizisi, her hafta yayınlanan yeni bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Birbirinden yetenekli oyuncuların kadroda yer aldığı ve başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı dizinin son bölümü yayınlanmadı. Merakla beklenen fakat herhangi bir açıklama yapılmayan dizinin yayınlanmama nedeni ortaya çıktı. Dizinin yönetmeni Ece Erdek Koçoğlu'nun koronavirüse yakalandığı belirtildi. Bu haberin ardından yapılan testler sonucunda dizinin başrolü Berk Oktay'ın da testinin pozitifi olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz haftalarda nişanlanan ünlü oyuncu Oktay'ın sağlık durumuna ilişkin bir bilgilendirme ise henüz yapılmadı. Koronavirüs sebebiyle ara verilen çekimlerin ardından, sette çalışanların sağlığa kavuşmasının ardından yine hız kesmeden ekranlara geleceği belirtiliyor. 

Berk Oktay koronavirüse yakalandı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal