Bade İşçil ve Tuba Büyüküstün Arasında Kıskançlık Krizi! Bade İşçil Sessizliğini Bozdu

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, iddialara göre sevgilisi Murat Evirgen'i güzel oyuncu Bade İşçil'den kıskandı. Bade İşçil, hakkında çıkan kıskançlık haberleri karşısında sessizliğini bozdu.

02.08.2018-15:23 - (Son Güncelleme: 02.08.2018-15:02)

Geçtiğimiz günlerde basına yansıyan haberlerde işletmeci Murat Evirgen ve güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün sevgilisini Bade İşçil'den kıskandığı iddia edildi.

Sıla konserinde karşılaşan Bade İşçil ve ünlü çift sohbet etti. Umut Evirgen'in Bade İşçil ile uzun süre sohbet etmesine kızan Büyüküstün kıskançlık yaptı ve ikili arasında tartışma çıktığı yönünde haberler ile gündeme geldi.

Tartışmanın çıkmasının odak noktası olan güzle oyuncu Bade İşçil konuyla ilgili sessizliğini bozdu ve bir açıklamada bulundu.

'TUBA MI BENİ KISKANACAK? HARİKA HATUN KENDİSİ'

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü oyuncu Bade İşçil konuyla ilgili, 'İnanın ki çıkan haberler hakkında hiçbir bilgim yok. Gazete falan okumuyorum. Ayrıca Tuba mı beni kıskanacak? Olur mu öyle şey. Harika hatun kendisi.

'KİMSENİN KAVGA ETTİĞİ FALAN YOK'

Ben Umut'u, mekanına gittiğim için tanıyorum. Hatta Tuba ile beni de o tanıştırdı. Gayet güzel sohbet ettik. Kimsenin kavga ettiği falan yok. Tuba çok güzel bir anne, çok güzel bir kadın. Ayrıca bana da yakışmaz. Kimseyi kavga ettirecek bir kadın değilim. Allah korusun, ben de bir çocuk annesiyim.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal