Müjdeli Haber Geldi: Sinem Kobal ve Kenan İmirzalioğlu İkinci Kez Anne Baba Oluyor

Magazin dünyasını en gözde çiftleri arasında yer alan Kenan İmirzalioğlu ve Sinem Kobal çiftinden müjdeli haber geldi.

01.08.2018-14:49 - (Son Güncelleme: 05.11.2021-10:21)

Birliktelikleri kadar evlilik haberleri de magazine bomba magazine bomba gibi düşen Kenan İmirzalioğlu ve Sinem Kobal çifti, mutlu evliliklerini geçtiğimiz yıl kucaklarına aldıkları kızlar Lalin’le taçlandırmıştı. Ünlü çiften bir sevindiren haber daha geldi. Sinem Kabal’ın ikinci bebeğine hamile olduğu iddia edildi. 

SİNEM VE KENAN ÇİFTİNİN İKİNCİ KEZ ANNE BABA OLUYOR

Rol aldığı her projede büyük beğeni toplayan ve rol aldığı dizlerinin ünü dünya çapına yayılan Kenan İmirzalioğlu, geçtiğimiz yıllarda kendisi gibi oyuncu Sinem Kobal ile evlenmişti. Gözde çiftin mutlulukları, geçen yıl kucaklarına aldıkları Lalin ile tamamlanmıştı. Şimdilerde ise ikinci çocukları için bekleyişte oldukları magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı. 

Geçtiğimiz aylarda Ortayaköy civarında kameralara yakalanan ünlü çift, kızlar Lalin hakkında sorulan soruları gülerek cevaplamış, anne baba olmanın tarifsiz bir his olduğunu açıklamıştı. 

ANNE-BABA OLMAK DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYİ

Her fırsatta anne baba olmanın dünyanın en güzel duygularından olduğunun altını çizen Sinem ve Kenan çifti, "Anne ve baba olmak bu dünyadaki en güzel şeylerden birisi, Allah herkese nasip etsin inşallah" demişti.

Sinem Kobal hamile

KÜÇÜK LALİN TIPA TIP ANNESİ

Magazinci arkadaşlara kızı Lalin, hakkında açıklamalarda bulunan Kenan İmirzalioğlu, "Lalin annesinin kopyası, yüz hatlarını Sinem'e çok benzetiyorlar. Sadece bakışları bana benziyor, hatta öyle bakıyor ki hemen ikna oluyorsun. Gözleriyle herkesi azarlayabilir, galiba o özelliği babama benziyor. Beğenmediği bir şey olursa, bakışlardan hemen anlaşılıyor" şeklinde konuşmuştu.

KENAN GİBİ BAKIYOR

Doğum yaptıktan sonra oyunculuğa ara veren kızı Lalin ile yakından ilgilenen Sinem Kobal, muhabir arkadaşların Lalin hakkında sordukları sorular üzerine, "Fiziksel olarak büyüdükçe bakışları değişiyor, bazen içinden Kenan bakıyor diyorum, bazen bakıyorsun kendi annemi ve babamı görüyorum. Çok garip bir şey, acayip’ şeklinde anlatmıştı.

SİNEM KOBAL ÜÇ BUÇUK AYLIK HAMİLE

Ünlü çift hakkında çıkan haberlere göre güzel oyuncu Sinem Kobal’ın, yaklaşık üç buçuk aydır hamile olduğu ve bu durumu sadece yakınlarının bildiği konuşuluyor. 34 yaşındaki güzel oyuncunun ikinci bebeğinin cinsiyetinin ise erkek olduğu bir diğer söylentiler arasında. Kobal pandemi nedeniyle hamileliğinin bir kısmını kızı Lalin ile beraber Selimiye’de geçirecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal