Avlu Dizisi Yeni Bölümü Olan 4. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star TV'de yayınlanan ve kısa sürede yıldızı parlayan dizisi Avlu 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Avlu dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Avlu yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Avlu dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? yanıtı haberimizde...

19.04.2018-12:51 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-12:35) Avlu Dizisi Yeni Bölümü Olan 4. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star TV'de yayın hayatına yeni umutlarla başlayan dizisi Avlu 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Avlu dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Avlu yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Avlu dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıt haberimizin detayında...

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Avlu dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

AVLU DİZİSİ 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Avlu dizisi merakla beklenen 4. yeni bölüm fragmanı ekranlara getirildi. Avlu 4. yeni bölüm fragmanında; 

Deniz, Kudret ve Azra savaşının arasında kalır. Mahkemeden çıkan müebbet kararı sonrasında Deniz'in dünyası başına yıkılır. Diğer mahkumlar Deniz'e umut vermeye çalışsa da aklında 'Ya kızımı bir daha göremezsem?' sorusu vardır.

Öte yandan Azra yıllardır ertelediği görüşmeyi yapma zamanı gelmiştir. Azra bu durumun gerginliğini yaşarken gelen haberler Kudret'i öfkeden deliye çevirmiştir. Deniz ise kendini bu iki ateş arasında bulacaktır.

Avlu bu akşam 4. yeni bölümü ile saat 20:00'da Star TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal