Yasak Elma Son Bölümü Olan 5. Bölümde Neler Yaşandı?

Fox TV'nin yeni dizisi Yasak Elma 5. son bölümde neler yaşandı? Yasak Elma dizisi 5. son bölümde neler yaşandı? Yasak Elma son bölümde neler yaşandı? Yasak Elma dizisi son bölümde neler yaşandı? Yasak Elma 5. son bölüm ile ilgili detaylar haberimizde...

19.04.2018-12:07 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-11:55) Yasak Elma Son Bölümü Olan 5. Bölümde Neler Yaşandı?

Fox TV'nin yeni dizilerinden olan Yasak Elma kısa sürede çok sevildi. Yasak Elma 5. son bölümde neler yaşandı? Yasak Elma dizisi 5. son bölümde neler yaşandı? Yasak Elma son bölümde neler yaşandı? Yasak Elma dizisi son bölümde neler yaşandı? merak edilen bütün soruların yanıt haberimizin detayında...

Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece gibi başarılı iismlerin yer aldığı Yasak Elma dizisi 5. son bölümde neler yaşandı?

YASAK ELMA 5. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma dizisi 5. son bölümde; Halit'in Yıldız'ı kafade sıkıştıran Ender'in elinden kurtarması çok daha büyük olayların başlamsına zemin oluşturacak. Ender bütün intikam okalrını Yıldız'ın üzerine çevirdi ve hedefine aldı. Yıldızi Ender'in oynadığı oyunun izlerini silmeye çalışırken karşısına yeni bir rakip çıkar.

Öte yandan Alihan ve Zeynep birbirlerine olan duygularını daha da gizleyemedi ve aralarında bir yakınlaşma yaşandı. Zeynep artık bir karar vermek durumunda kalır.

Yasak Elma 6. yeni bölümü ile 23 Nisan Pazartesi akşamı saat 20:00'da Fox TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal