Aslıhan Doğan, Eşi Arda Turan ve Berkay Kavgası Hakkında Çarpıcı Açıklama

Geçtiğimiz aylarda bebeğini kucağına alan çiçeği burnunda anne Aslıhan Doğan, eşi Arda Turan ve Berkay kavgası hakkında açıklamalarda bulundu.

13.04.2019-08:41 - (Son Güncelleme: 13.04.2019-08:37) Aslıhan Doğan, Eşi Arda Turan ve Berkay Kavgası Hakkında Çarpıcı Açıklama

Aslıhan Doğan ve futbolcu eşi Arda Turan, geçtiğimiz yıl nikah masasına oturmuş ve kısa bir süre önce bebeklerini kucaklarına almışlardı. Arda Turan ve Berkay kavgası hakkında konuşan sosyetik güzel Aslıhan Doğan, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Arda Turan ve Berkay, Emirgan'da bulunan bir eğlence mekanında şiddetli bir kavga yaşamıştır. İddialara göre Arda Turan, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e 'Evli olmasaydın seni kaçırmazdım' diyerek rahatsız etti.

Arda Doğan, kavga esnasında Berkay'ın burnunu kırdı ve yattığı hastaneyi silahla bastı. İkilinin davası geçtiğimiz günlerde görüldü.

ASLIHAN DOĞAN'DAN KAVGA AÇIKLAMASI

Aslıhan Doğan'dan Arda Turan ve Berkay kavgasına dair açıklama geldi. Aslıhan Doğan, 'Geçirdiğimiz günleri eşim anlattı. Mahkeme süreci var, neyin ne olduğu ortaya çıkar. Dışarıdan gelen yorumlarla çok ilgilenen bir insan değilim. Benim eşime güvenim ortada. Ben görüşümü ilk günden belli ettim.

'EŞİMİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIM'

Eşimin sonuna kadar arkasındayım, bu hep böyle olacak. Ben çekirdek ailemle ve bu insanların düşünceleriyle ilgiliyim. Oradan buradan gelen şeyler beni çok alakadar etmiyor.' ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal