Jet Sosyete Dizisi Mayıs Ayından İtibaren Dijital Platformlarda

Başrollerinde Gülse Birsel ve Cengiz Bozkurt gibi isimlerin yer aldığı Jet Sosyete dizisi için yeni bir karar alındı. İzleyenler tarafından yakından takip edilen Jet Sosyete dizisi Mayıs atından itibaren dijital platformda yerini alacak.

12.04.2019-18:29 - (Son Güncelleme: 12.04.2019-18:26) Jet Sosyete Dizisi Mayıs Ayından İtibaren Dijital Platformlarda

TV 8 ekranlarına Star TV'den transfer olan Jet Sosyete için kanal radikal bir karar aldı. Sık sık yayın günü değişine Jet Sosyete için karar verildi.

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Gülse Birsel, Sarp Apak ve Derya Karadaş gibi ünlü isimlerin yer aldığı Jet Sosyete dizisi TV 8 ekranlarına veda ediyor.

JET SOSYETE EKRANA VEDA EDİYOR

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan ve sık sık yapılan gün değişiklikleri ile tepkileri üzerine çeken Jet Sosyete dizisi ekran macerasının sonuna geldi. Gülse Birsel'in senaryosunu kaleme aldığı Jet Sosyete dizisi 39. bölümü ile yayından kaldırılacak.

JET SOSYETE DİZİSİ DİJİTAL PLATFORMLARDA OLACAK

39. bölümü ile ekranlara veda edecek olan Jet Sosyete dizisi hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Jet Sosyete dizisi final yapmak yerine Mayıs ayından itibaren dijital platformlarda yayın hayatına devam edecek.

Dizinin yapımcısı Necati Akpınar, '2 Mayıs'ta ekrana veda edecek. Önümüzdeki yıl dijital platformda olacak ama Netflix'te değil. Blutv, Puhutv, Digiturk ya da FOXplay'de olabilir. Yani Türkiye'de bir dijital platformda seyirciyle buluşacak' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal