Aslı Enver Murat Boz Ayrılığı Şok Etkisi Yarattı

Murat Boz ve Aslı Enver ayrıldı. Ünlü şarkıcı Murat Boz ile oyuncu Aslı Enver'den evlilik haberleri beklenirken ilişkilerini bitirdikleri haberi magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

13.04.2018-10:41 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-08:54) Aslı Enver Murat Boz Ayrılığı Şok Etkisi Yarattı

Ünlü şarkıcı Murat Boz ile oyuncu Aslı Enver'den evlilik haberleri beklenirken ilişkilerini bitirdikleri haberi magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

2.5 yıllık aşkın sürpriz bir şekilde noktalanması camiada şok etkisi yarattı. 2016 yılında başlayan ilişkilerini noktalayan çiftin evlerini ayırdıkları gelen bilgiler arasında yer alıyor. Aslı Enver'in eşyalarını alarak birlikte oturdukları evden taşındığı iddia edildi.

MURAT BOZ ASLI ENVER AŞKI

Enver, Boz'un jüri üyeliği yaptığı 'O Ses Türkiye'nin çekimlerine konuk olarak katılmış, kısa bir süre sonra da aşk yaşamaya başladıkları ortaya çıkmıştı.

MURAT BOZ ALDATTI MI?

2017'nin mayıs ayında Murat Boz'un Eser Yenenler'in verdiği partiye 'işte benim stilim' yarışmasında ünlenen Nihal-Bahar Candan kardeşler ile katılması magazin gündemine bomba gibi düşmüş, Aslı Enver ilişkiyi sonlandırmıştı. Çift ayrılığa 2 ay dayanıp tekrar barışmışlardı.

Mutlu çift evlilik yolunda ilk adımı atarak birbirlerinin aileleriylede tanışmıştı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal