Aleyna Doğan, Kayınpederi Latif Doğan'ı FETÖ'ye Bağış Yapmakla Suçladı

Ünlü türkücü Latif Doğan'ın gelini Aleyna Doğan, eşi Seydi Vakka'tan kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayetçi oldu. Aleyna Doğan kayınpederinin konser gelirlerini FETÖ'ye bağışladığını iddia etti.

22.03.2019-11:28 - (Son Güncelleme: 22.03.2019-13:55) Aleyna Doğan, Kayınpederi Latif Doğan'ı FETÖ'ye Bağış Yapmakla Suçladı

Latif Doğan'ın Rus gelini Aleyna Doğan, şiddet gördüğü gerekçesiyle eşi Seydi Vakkas'tan şikayetçi olmak üzere karakola başvurdu.

Rus gelin, eşini şikayet etmesinden sonra kayınpederi Latif Doğan hakkında da şikayette bulundu. Aleyna Doğan, 'Konser gelirlerini FETÖ'ye bağışlardı' ifadesini verdi.

Latif Doğan hakkında yürütülen soruşturma kapsamında ünlü türkücünün FETÖ terör örgütü ile herhangi bir bağlantısı bulunmadı.

ŞİDDET GÖRDÜĞÜ GEREKÇESİYLE ŞİAKEYETTE BULUNDU

Latif Doğan'ın oğlu Seydi Vakkas Doğan, 2013 yılında Rus olan Aleyna Doğan'la hayatını birleştirdi. Çiftin bu evlilikten çocukları dünyaya geldi. Aleyna Doğan, eşi Seydi Vakkas'tan şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayette bulundu.

Seydi Vakkas, şiddet ve yaralama suçlarından yargılanırken Aleyna Doğan, kayınpederi Latif Doğan hakkında gündemi sarsacak bir iddia ortaya attı ve polise ifade verdi.

LATİF DOĞAN FETÖ'YE DESTEK OLDU MU?

Rus gelin Aleyna Doğan'ın verdiği ifadeler şaşkınlık yarattı. Aleyna Doğan, 'Kayınpederim 15 Temmuz'da darbe yanlısı mesaj yayınladı. Konser gelirlerini de FETÖ'ye bağışlıyordu' dedi.

Savcılık tarafından başlatılan soruşturma sonucunda ünlü türkücü Latif Doğan'ın Bylock kaydı ve terör örgütüyle bağlantısı olmadığı tespit edildi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal